Кола от Германия или Горубляне?
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Германия или Горубляне ?
Първата 1.6 бензин 98 г, за 2500 EUR, втората 1.4 бензин. А тук ставаше дума за 1.9 TDI 131 к.с.
- AugustinerFan
- Автомобил: Mini Cooper SD
- Двигател: 2017
1.9 ТДИ https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/golf-1-9-tdi-gti-leder-navi/455613870-216-7702 155к. км. 2002г.
2000 евро, няма телефонен номер
сега ще му пиша да видя дали ще ми отговори.
2000 евро, няма телефонен номер
сега ще му пиша да видя дали ще ми отговори.- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Този голф е някак си too good to be true...
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
AugustinerFan написа:1.9 ТДИ https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/golf-1-9-tdi-gti-leder-navi/455613870-216-7702 155к. км. 2002г.
2000 евро, няма телефонен номерсега ще му пиша да видя дали ще ми отговори.
Още като прочетох описанието...ами само знам, че не е ходил много на училище в немско .Има граматически грешки и неправилно изразяване.
Арабин
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Забрави да споменеш, че е регистриран в деня на пускане на обявата ;-)
- samo_pechka
Е това съм пропуснал :) прочетох малко по диагонал и затворих линка . Това е обява фантом. Има често такива в нета. Той реално не продава тази кола . Пускат се такива от време на време . Каква е точно заигравката не съм много сигурен. Но имам две-три предположения . Едното е : колата е еди къде си, но аз съм в Англия ( примерно ) не ми трябва повече, тя нал' е с ляв волан , а в англичанско тряя да е десен и... прати ми парите/капарото като гаранция да ти "пазя" супер офертата за теб и да знам със сигурност да фащам ли самолета или не, а не да се разкарвам напразно
Другата- търговци с различен от германците етнос , пускат такива обяви белким немци продаващи подобни коли, като си "сверят" цените по другите обяви, да обявят собствената си кола ( сходно състояние ) за тази или по-ниска дори цена.
Трета-импулсен телефон , с "трудно" разбираща съпруга/дете или друг немски, докато се разберат кой какво продава , се натрупва една смела сметка за телефон
И де да знам, може и друг трик да има ...
Другата- търговци с различен от германците етнос , пускат такива обяви белким немци продаващи подобни коли, като си "сверят" цените по другите обяви, да обявят собствената си кола ( сходно състояние ) за тази или по-ниска дори цена.
Трета-импулсен телефон , с "трудно" разбираща съпруга/дете или друг немски, докато се разберат кой какво продава , се натрупва една смела сметка за телефон
И де да знам, може и друг трик да има ...
- AugustinerFan
Не ми е отговорил още, май няма и да отговори 

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: некоректни автокъщи!
AugustinerFan написа:...Що търсите в мобиле...
Щото има Ффффсичко
, включително тоя голф, дето си го харесал по- надолу. Пак без телефонhttp://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
Може да е някакъв индианец и да си чете мейлите от дъжд на вятър...като мен
. Едва ли някой ще седне да мушенгийства за под 2К евро с кола на 14 години.- samo_pechka
Е като няма време да чете, да си даде тел-а! Аз съм засичал обяви без телефон, но като са грамотно написани, с молба да се пише на мейл. Такива-да. Просто има хора като мен, на които не им е удобно по всяко време да им звънкат , ценят си времето и т.н.
П.п. а това за цената : е то там е играта. Да клъвнат хора от странство , германци не търсят такива каляски с ...гелбе плакете. Абе търсят шаранчета те ама....
П.п. а това за цената : е то там е играта. Да клъвнат хора от странство , германци не търсят такива каляски с ...гелбе плакете. Абе търсят шаранчета те ама....
-
KOKO ГЕОРГИЕВ
samo_pechka написа:Трета-импулсен телефон , с "трудно" разбираща съпруга/дете или друг немски, докато се разберат кой какво продава , се натрупва една смела сметка за телефон .
Печка, нима в Германия импулсен телефон може да бъде прикрит, като такъв с нормален код и номер???
В България веднага личат защото започват с 0900. Типичен пример е телефона на Централна автогара София, който мами яко незнайковците, но пък да са се усетили по кода 0900 плюс, че и ма предупреждение за таксуване 0.60 лв/мин, което ги прави чисти, като планински сълзци!
По-малко зло, но много коварни в определени случаи са телефоните започващи с 0700, но нека не се отклоняваме от темата.
- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Audi Q8
- Двигател:
Vlad777 написа:Не зная къде ги намираш. Току-що погледнах в mobile.de с критерии: Германия, 2001-2004, под 200'000 км, 1.9 TDI 131 к.с., климатроник.
И какво излезе - първи резултат комби 2500 EUR, втори резултат 2600 със шум в мотор и скорости, трети резултат 2990 EUR с тунинг-мунинг.
И от там вече отиваме на 4000+ за качествените екземпляри.
Говорим за Голф 4, на за конкретен двигател. Намерените от мен са 1.6 бензин.
- AugustinerFan
icoico написа:Щото има Ффффсичко, включително тоя голф, дето си го харесал по- надолу. Пак без телефон
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
Може да е някакъв индианец и да си чете мейлите от дъжд на вятър...като мен. Едва ли някой ще седне да мушенгийства за под 2К евро с кола на 14 години.
Не съм го харесал, просто дадох пример , случвало се е и друг път да пиша на обяви без телефон и са ми отговаряли, повечето го правят с цел отсяване на хендлерите които се обаждат и правят психически атакаи как колата няма чак такава пазарна стойност и как още утре ще дойде да я вземе за половината сума.
Това също ми изглежда логично:
samo_pechka написа:Другата- търговци с различен от германците етнос , пускат такива обяви белким немци продаващи подобни коли, като си "сверят" цените по другите обяви, да обявят собствената си кола ( сходно състояние ) за тази или по-ниска дори цена.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AugustinerFan написа:...Не съм го харесал, просто дадох пример , случвало се е и друг път да пиша на обяви без телефон и са ми отговаряли, повечето го правят с цел отсяване на хендлерите ...
Е тази обява вече я затриха по някаква причина, от мобилето и от обявите на ибей. Последната кола, която купувах също беше обявена без телефон и човекът си каза, че му е писнало от " ...Du, isch gebe dir XXX Euro..."

- AugustinerFan
Днес получих меил от ибей че са я изтрили ... 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Закупуване и внос на автомобил от Германия
Lup40 написа:Затова почти съм се навил за ходене до Германия, въпреки риска.
Рискувай тогава от България.
Тук поне 100% ще те прецакат.
Отивай смело, пък в края на краищата, може да намериш и друга кола.