Здравейте. В момента си избирам кола и видях интересно предложение от оказиона на VW - GTI 2.0 DSG.
Ta в резултат се чудя между въпросният Голф и Mercedes CLK 270 CDI (w209). На ясно съм че са различен тип коли, чуденето ми е по скоро от техническа гледна точка кое е по надеждно и има по евтина потдръжка/ремонти (измежду 2те коли, знам че не са евтини по принцип). За автоматика на мерцедеса съм чел хубави неща, какво ще кажете за въпросния в Голф-а ? Също уж това е кола от представителство, мога ли да очаквам да е в по добро техническо състояние или поне да е обслужвена и някои проблеми отстранени ?
И разбира се някой гледал ли е конкретната кола, да сподели впечатления? Питам защото като че ли съм я виждал същата обяви преди месеци, и се чудя защо не се е продала толкос време.
Всякакви мнения са добре дошли.

Golf 5 GTi 2.0 TFSI със DSG
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Golf 5 GTi 2.0 TFSI със DSG
Върви я виж и покарай, какво те притеснява? Дилъра си е написал какво и що - прегледана, сменени бобини и толкоз. Вероятно нямат никаква следгаранционна история на колата и няма как да ти гарантират някаква бъдеща "надеждност". Дилърите на Порше ги изкупуват много под пазарната цена, тази са я взели за максимум 7-8К, такаче може да е всякаква. 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”