На това чудо като му сложиш газ и като почнат да му светят ония ми ти ламБи по таблото и да влиза в разни аварийни режими..
Да не говорим,че караш на газ,а бензина му "свършва"понеже тъпия французин му е измислил да смята колко гориво има чрез борд.компютъра.
Оная приказка за пичка,мачка и борче не случайно са я измисили и повечето майстори не искат да ги правят.
Не казвам,че и голф 4 от тия години е китка за мирисане,но е много по-лесна кола и за обслужване и за намиране на части и т.н.
Аз лично Пежо и Алфа не бих купил никога.

Съвет за покупка VW Golf 4 1.6 бензин (+газ/метан)
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Съвет за покупка VW Golf 4 1.6 бензин (+газ/метан)
ако се спираш на френско http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dh96oe двигателя е един от най-издръжливите на метан така твърдят мой познати с таксита
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за покупка VW Golf 4 1.6 бензин (+газ/метан)
Нека си вземе каквото иска човека. За мен лично Голф-а в своя клас няма равен. Голфовете като цяло си държат цени, но са здрави коли и ако се намери поддържана ще е ток и жица. Като всяка кола си има филми, но не е нещо тежко, като при някои други марки.
Пежата са с рехави окачвания и си потропват. Качеството на изработки на старите е доста слабо и очаквай да ти тропа и да се чуват неприятни звуци от интериора. А и като цяло двигател и всичко останало е с поне една идея по-слабо/разбирай не толкова издръжливо спрямо Голфа.
Тия неща не ти ги пиша, за да те откажа от Пежото. Като цяло 307 е хубава кола, хубава визия има, не ръждясват( доста пластмаса има де), цените са им наистина ниски и возията е добра, стига колата или окачването да е ново.
Според мен поне обаче такива коли като Пежо, Ситроен, Хюндай и т.н., от тоя клас коли, си струва да се купуват нови или до 3-4г., караш ги до до 8-10г. и продаваш и пак взимаш нова. Масово се прави след 5-тата година, продажба и нова, не само при Пежо, ама Пежата са финни коли и не са баш за нашите пътища.
Ама всеки си преценява все пак.
За гледането на кола в сервиз, е до каквото се разберете. Ама да караш 10г. кола в официален сервиз ...... Закарай я при някой твой познат в сервиз и това е.
Пежата са с рехави окачвания и си потропват. Качеството на изработки на старите е доста слабо и очаквай да ти тропа и да се чуват неприятни звуци от интериора. А и като цяло двигател и всичко останало е с поне една идея по-слабо/разбирай не толкова издръжливо спрямо Голфа.
Тия неща не ти ги пиша, за да те откажа от Пежото. Като цяло 307 е хубава кола, хубава визия има, не ръждясват( доста пластмаса има де), цените са им наистина ниски и возията е добра, стига колата или окачването да е ново.

Според мен поне обаче такива коли като Пежо, Ситроен, Хюндай и т.н., от тоя клас коли, си струва да се купуват нови или до 3-4г., караш ги до до 8-10г. и продаваш и пак взимаш нова. Масово се прави след 5-тата година, продажба и нова, не само при Пежо, ама Пежата са финни коли и не са баш за нашите пътища.
Ама всеки си преценява все пак.
За гледането на кола в сервиз, е до каквото се разберете. Ама да караш 10г. кола в официален сервиз ...... Закарай я при някой твой познат в сервиз и това е.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”