Съвет за покупка на Мерцедес C220 CDI 2001 г
Съвет за покупка на Мерцедес C220 CDI 2001 г
......... с двигател 220 ЦДИ.За 2001 година автомобил става въпрос.Има ли някой впечатление от такъв автомобил 143 коня, аз каквото знам е че мотора е с верига и има само един ремък който задвижва всички останали възли. Как е като поддръжка, дали всички са сериино с ESP, и как е зимата тази кола? Доколкото знам тези коли са с блокиращ се диференциал, това прави ли го по-проходим зимно време? Оставам настрана, че самата кола е доста ниска. Всички съвети биха били добре дошли, най-вече за цени на частите. Предполагам се крадат доста и каското е задължително.Колата е за приятел, който се е ориентирал към този автомобил. Моето мнение е, че вероятно ще е доста зле зимата тази кола, но знам ли.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: Съвет за покупка на Мерцедес Ц клас ........
Имаше някакви драми по-предното окачване на тези C-класи, останалото май им е наред. Проучи въпроса с окачването в техния форум, там е писано доста 
Зимата 4 хубави гуми задължително ... то па една зима

Зимата 4 хубави гуми задължително ... то па една зима

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
има един проблем и той е ръжда http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... 33781.html
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Перфектен 15 годишен автомобил няма, все с нещо трябва да се направи компромис 

- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Re: Съвет за покупка на Мерцедес C220 CDI 2001 г
Имам колега с Цедка 2001ва , само че 2,7 дизел автоматик- хубава кола е, ама бере ядове с ръждата. И то доста- колата е комби- задния капак около номера е ужас. За ходовата част- нищо не е пипал за 3 години откак я кара, а тая кола почти не се троши там. Няма ядове като с пасатите- да се наводнява, но имаше голям проблем с клапите на парното и на климатроника - помня че каза- сменил 5 моторчета по 80- 120 лв едното- за всяка клапа. Както каза колегата по-горе- виж в МБ форума- там има мноооого инфо за този модел. успех
пп. Тая кола зимата няма ядове- с хубави гуми върви навсякъде- нищо общо със 190тките. Явно там теглото е разпределено по-добре, а има и система против буксуване- не знам как се казваше, ама задкормилното устройство при тая кола има голямо значение.

пп. Тая кола зимата няма ядове- с хубави гуми върви навсякъде- нищо общо със 190тките. Явно там теглото е разпределено по-добре, а има и система против буксуване- не знам как се казваше, ама задкормилното устройство при тая кола има голямо значение.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”