Golf Plus 1.9 TDI 90hp 2007г. Trendline Активиране на екстри
Golf Plus 1.9 TDI 90hp 2007г. Trendline Активиране на екстри
Вчера ми активираха Daytime Runing Lights (DRL) . Сега след като завъртя ключа фаровете веднага светват без необходимост да ги пускам. Въпроса ми е какви други екстри-глезотии мога да активирам, тъй като тази случайно я видях и разбрах, че моята кола я има. Как да разбера какви други неща могат да й се зададат през компютъра ? Какво още мога да Хактивирам :D ?
Последна промяна от ivostefanov на Нед 08 май 2016 16:51, променено общо 1 път.
Причина: Така трябва да изглежда заглавието!
Причина: Така трябва да изглежда заглавието!
Re: Активиране на екстри на Golf+
на няkой голф 5 може да се аkтивира при завиване да се пусkа съответният фар за мъгла, мисля че и при теб може да се получи аkо модула има тази опция :)
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Имаше една- като вдигнеш 20км/ч да се заключват вратите. И още една, ако си с ел. огледала ако я нямаш- като вкараш задна - дясното огледало се накланя надолу да видиш бордюра, после се вдига 
пп. Още една се сетих, ама съм го виждал това на едно бмв само- при 160км/ч се вдигат прозорците

пп. Още една се сетих, ама съм го виждал това на едно бмв само- при 160км/ч се вдигат прозорците

- ogogin
- Автомобил: Vw Golf MKV
- Двигател: BWA
Сещам се за една, при дъжд, ако има отворен прозорец се вдига автоматично.
polovera_9n3 написа:Имаше една- като вдигнеш 20км/ч да се заключват вратите. И още една, ако си с ел. огледала ако я нямаш- като вкараш задна - дясното огледало се накланя надолу да видиш бордюра, после се вдига
Auto Locking at 10MPH and auto unlocking when you take your key out the ignition.
folding mirrors dip when in reverse
ogogin написа:Сещам се за една, при дъжд, ако има отворен прозорец се вдига автоматично.
Затова трябва да имам вграден сензор за дъжд в предното стъкло, което аз нямам...
polovera_9n3 написа:.........
Нищо неуспях да намеря за това ...
- Мikk
- Автомобил: Volkswagen Tiguan
- Двигател:
Тия "екстри" зависят от нивото на обурудване на колата. Колата трябва да е с най високо ниво на обурудване за да има всички екстри.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”