Бесен съм на обявите в Mobile.de

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 06 фев 2007 19:35

Spunky написа:супер е и колата и парите. По-добре някой лев отгоре ма да е читава.

Винаги!

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Вто 06 фев 2007 19:59

Колата и на мен ми изглежда супер. Ако и е читав двг си струва парите.

:roll: действай браби

Потребителски аватар
GOLF@
Автомобил:
Двигател:

Re: Бесен съм на обявите в Mobile.de

Мнениеот GOLF@ » Вто 06 фев 2007 20:19

brabus написа:Да започна от това, че от месец, два ми се върти мисълта да сменя моята кола с нещо по-ново. По тази причина всеки ден проверявам немското мобиле за Г4 GTI 1.8T. Така до онзи ден, когато попаднах на тази ОБЯВА. Две нощи не спя и се чудя от къде да намеря бързо 7 000 лв, за да я взема. И изведнъж днес (за поред път я отварям, за да я видя) и какво да видя - пробега на колата изваднъж от 160 000 км стана 99 999 км и цената е намалена с 56 евро. И това уж е частна обява от немец, не турчин или руснаци, а истински немец. Възмутен съм!!! А вие иската на Горубляне да си купите кола на "действителни" километри.

Замисли се къде в момента има толкова много зеленина. Кога ли е правена тази снимка или къде ли е правена.
ВНИМАВАИТЕ!!! има много, които дават интересни обяви и с тях телефонни номера, които са много скъпи или някой дава обявата, за да подбие цената при купуване. Втози случай цената не е подбиваща, но да си знаете.

И мен ме нерват, но е така и не се обаждаите на номера 0800 или 0190!

Потребителски аватар
comika
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот comika » Вто 06 фев 2007 21:30

Читава изглежда, ама наистина снимката е правена през друг сезон. Иначе цената е добра - като за качествена кола от Германия.

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Вто 06 фев 2007 21:52

значи-немците подлежат на съд-ако са излъгали или подвели купувач в обява в този сайт,и не се отбелязали забелжки/като одрано,натиснато-по груби/-така че си прав във втората си констатация-просто трик да я видят повече хора.От това може да изхождаш че е на зор и може да се пазариш.А и на таблото забележи очилата-приличат ми на пенсионерски-което подсказва че колата е пазена-то си личи от снимките-според мен това е твоят автомобил-УСПЕХ.

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Вто 06 фев 2007 22:06

Преди малко говорих с продавача. Хей така по-скоро от любопитство, защото в момента нямам готовност с цялата сума. Наистина съжалявам, че ги нямам. Човекът ми се стори много искрен. Колата наистина е гледана. Най-малко има TUV до 2009. Наистина е направил този трик с пробега, за да се намира колата при филтър на км., защотоказа, че иска да бъде забелязана без да се "намесва" в километража. На въпроса дали цената търпи някакъв коментар - отговори, че максимум 150~200 евро. Само електрическият теглич (пребира се под бронята) бил близо 500 евро.
Днес е ходило някакво младо момче да я гледа и утре май ще я взима.
Наистина хубава кола, ако имах парите накуп и 1 минута нямаше да се замисля да я взема.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”