зизу написа:Така е,затова си взех Пасат,а не Порше и т.н.
Викаш на Поршето му скъпи гумите и горивото,а?
Очи гледали,очи плакали...
зизу написа:Така е,затова си взех Пасат,а не Порше и т.н.
зизу написа:Ами какво да ви кажа...пореден проблем...компресора на климатроника се оказва,че е за смяна! От контролния клапан е най-вероятно,но смяната му не решавала проблема и затова,ако искам да имам климатроник,трябва нов компресор.....който струва майка си и баща си! Тука вече ми дойде нагорно и се чудя какво да правя...
tdi fen написа:без да плаша или отчайвам колегата,но в разни чужди форуми разискват проблем с масления привод и при комън-рейл двг
inspektora написа:зизу написа:Ами какво да ви кажа...пореден проблем...компресора на климатроника се оказва,че е за смяна! От контролния клапан е най-вероятно,но смяната му не решавала проблема и затова,ако искам да имам климатроник,трябва нов компресор.....който струва майка си и баща си! Тука вече ми дойде нагорно и се чудя какво да правя...
Какво значи от клапана е, но смяната не решава проблема? Това е нонсенс! Ако наистина е от клапана, смяната му ще реши проблема. Ако е от компресора това е друг въпрос. Какъв всъщност е проблема и кой ти даде тази велика диагноза?
А повреден компесор на климатик може да има на всяка кола - от най-евтината до най-скъпата. И понеже компресорите са долу-горе на еднакви цени, реално колкото по-евтина е колата, толкова по-чувствителна е смяната
w_smith написа:Защо бе Радо, Шкода Фобия е с ел. рейка и има казанче? Е верно, че трябва да свалиш акумулатора, за да стигнеш до него.
http://www.briskoda.net/forums/topic/20 ... mmon-rail/Zdravko Zankov написа:Я дай линкове.
зизу написа:Това,което точно ми обясни майстора е че предполага,че е от клапана,но иска да си го купя и да го сложим,след което ако не е от него аз съм прецакания.... а иначе смисъла в предположението му е,че си е от компресора,но проблема избивал в клапана и затова не е сигурно,че като се смени няма пак да го търся след месец...както и да е,аз разпитах на още няколко места..
nikolas3 написа:Няма нови дизелови МПСта, в които да не трябва да се инвестират левчета и жълтици след 100ци хил. км.
На едни марки едно, на други друго....
Потребители, разглеждащи този форум: Elkapo523, shikov1954 и 68 госта