Карай бе Саше. Нали за това правиш тези неща,да те радва когато я караш. Джантите,е хубаво нещо са,но като седнеш в колата не ги виждаш. Аз за това залагам на интериор. Волан,стелки,качествено озвучаване. И чистота най-вече. Мразя пепел по таблото.
А здравейте колеги. По колата нищо ново, миене,чистене , возене и една скромна сесийка през тези топли дни, че все си вали.. Да започнем малко с мръсно настроение до бащината къща на село. И вече на безопасно място в двора.. И вече се постопли времето, спря дъжда и стана време за мивка и стойки.. И една доста носталгична снимка.. с возилото ми като малък и вече бъдещото на заден план. Малко синьо... И разбира се в движение.
Браво, колега ! Много добра количка се получава Радвам се, че има още ценители на старото, като мен Това е много здрава и надеждна кола, пази си я и я карай със здраве пп. Относно Estoril-a много здрави джанти
Благодаря ти колега, надявам се да стане още по-добра, хаха. Ами за сега не сме ги били ужасно в дупки, не искам и да ги бием, но съдейки по другите колеги са идиотоустойчиви джанти. :D
Ещорил-а ми харесва повече как му седи на ръбестия Пасат - тея джанти нещо не ми пасват. Ама това си е моето мнение - щом теб те радват, със здраве да си ги търкаляте със Синият
Проба са колега. :) С есторила никога няма да се разделя, отзад съм на 5мм. фланец и си ми спинка с него. Лъскава полирана джанта, нощта няма да ти разправям как седи и си пръска, хаха. Една идея ще отиде още надолу,но ще е чак за бала.