Помощ-тъпите полицаи не ми варнаха картончето с прегледа:(

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Prodriver
Автомобил: VW Polo VW 1300
Двигател: AEE 1996 AB 1971
Контакти:

Помощ-тъпите полицаи не ми варнаха картончето с прегледа:(

Мнениеот Prodriver » Сря 07 фев 2007 3:33

Спряха ме защото излязох от входа на ОМВ на Г.М.Димитров.Изкаха да ми напишат акт,но не ми написаха щото изкаха да изкарат нещо,но видяха,че няма да им дам и "направиха компромис" и ми варнаха документите.Бяха с Лада.И 15 мин. след това видях,че не са ми варнали талончето от техническия преглед и веднага се варнах,но ги нямаше :banghead: После навращане видях катаджии и спрях и им казах какав е случая,а те ми казаха,че там няма ли патрул и патрулите им били всичките с астри и ми задигаха рамене.Посаветваха ме да се обядя в кат.Оттам дежурния сащо каза че неможел нищо да направи.
Моля помогнете,какво да правя?Нов преглед ли трябва да мина?
:censored: и полицаите,то и аз сам си виновен че не гледам де :rocketwhore

Последна промяна от Prodriver на Сря 07 фев 2007 17:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Сря 07 фев 2007 7:15

От Сточна гара към улица козлодуй до една бензиностанцийка има един пункт за ГТП, там човека те пита направо - какво не ти е наред и ти прави оферта ... Аз ходих там и не можах да си намеря големия талон ...А пък той се беше наврял в лаптопа, накрая го намерих де ..ама ми взеха 10 лева отгоре . Внимавай ...там ресто не връщат и закръглят на 10 лв :!:
Мисля че за 40 лева ще си готов , иначе преглед в КАТ ..евтинийка ама време трябва да имаш.

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Сря 07 фев 2007 8:34

То да си го намериш от полицията - загубена кауза . Щом тези не са били патрул на КАТ за да провериш кой е бил на смяна ще ти е трудно. ВСе пак може да се пробваш в Полицията да видиш този участък от кой е обхождан в конкретния час . ( то патрулните коли нямаха ли GPS ???)
Друго - може да отидеш там където ти е правен прегледа . Все пак нали имаш стикер на прозореца , и да питаш дали те могат да на направят нещо по въпроса .
Съжалявам за случилото се
УСПЕХ

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Сря 07 фев 2007 9:26

Молба в деловодството на дирекцията (а не в някое РПУ) адресирана до директора да се направи проверка на наряда на съответната дата !задължително с входящ номер.Разпечатваш два екземпляра и прикрепяш входящия номер на втория и го носиш в себе си.Или след като я входираш още на следващия ден молба за заверен препис от първата молба! като те спрат ако искат картонче им тикаш молбата под носа и казваш че проблема не е в твоя телевизор:) хич да не ти пука.Дори и да не го нямерят са задължени да те уведомят писмено в отговор на молбата ти ! 20 лв за преглед не са много но защо да ги даваш когато вината не е в теб!

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Сря 07 фев 2007 10:28

съгласен с колегата,
земи си документ за това от КАТ
и карай с него,
нали имаш стикер
я те спрат един два пъти тая година, я не
колко време имаш до изтичане?

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 07 фев 2007 10:37

хехехе
там редовно стоят "частници" такива дето не са на работа, ама спират за да изнудват хората,(затова и не са ти съставили акт) смятай че няма да ги намериш щот не са се водили на работа по това време

Последна промяна от One на Сря 07 фев 2007 10:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 07 фев 2007 10:38

Колега щом не си видял номера на патрулката нищо няма да можеш да направиш. След като не си им дал нищо са решили да ти направят мръсно да дадеш пари за нов преглед. Затова трябва да се гледа като ти връщат документите особенно в такива ситуаций.

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Сря 07 фев 2007 10:45

One написа:хехехе
там редовно стоят "частници" такива дето не са на работа, ама спират да изнудват хората, смятай че няма да ги намериш щот не са се водили на работа по това време

Добре де ! като не са на работа от къде са взели патрулка ? нали нарядите се водят на отчет кой с каква кола е ? много грубо нарушение ако наистина е така ! но това все пак не пречи ако колегата има свободно време да пусне една молба или жалба.Те са длъжни да му я входират и да направят проверка.ако не го намерят с тази жалба после като минава преглед и като му искат старото картонче ще се приложи и там а няма да се чуди какво да им обяснява що няма картонче!!!

psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Сря 07 фев 2007 11:14

Хехе, Кристияне, нали знаеш че те като приключат с "частпрома" отиват да се отчетат и да делят "плячката" с началника си, така че никакъв проблем не им е да вземат кола. Гадовете недоклатени сигурно нарочно не са му го върнали.

Кофти ситуация и голяма разправия. Някакъв документ удостоверяващ загубването трябва да си извади човека при всички положения поне за да не бере ядове със следващите паразити които може да го спрат, а и на следващия преглед. Би следвало да може и да се вади дубликат на тези пършиви картончета.

Трябва си да се проверява старателно какво връщат, макар боклуците да се дразнят че видиш ли стоиш там и им пречеш да спрат следващата жертва.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 07 фев 2007 11:18

чувал съм че това с карточнето е стар трик след като не си почерпил :lol: ако не се усетиш гориш :wink:

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Сря 07 фев 2007 13:07

santo_trafficante написа:чувал съм че това с карточнето е стар трик след като не си почерпил :lol: ако не се усетиш гориш :wink:

много лошо ако наистина е така ! ще гледам много внимателно вече ! или ще намеря от някъде от ония калъфчета за документи и всяко картонче в отделен джоб а свободните ще ги отрежа! да си гледат без да вадят !

Потребителски аватар
Prodriver
Контакти:

Мнениеот Prodriver » Сря 07 фев 2007 16:27

Ходих до СБА на Хладилника-там бях минал преглед.Казаха ми,че дубликат не се издава и трябва да мина наново на преглед(както си и знаех).Казаха ми и,че КАТ не признавали стикера на стъклото и протокола от техническия преглед.
Молба до КАТ не знам дали има смисал да пиша,нищо няма да стане,нали са си свои хора няма да се натопят един друг!
Лошото е ,че прегледа ми изтича на 06.11.2007г. :(
Но засега няма да си направя нов преглед!Не че сам за 20лв....д**ба и държавата и всичко :f_ckyou:

Последна промяна от Prodriver на Сря 07 фев 2007 17:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Сря 07 фев 2007 17:12

колега моля, редактирай обидните епитети, към полицайте..
не всички го заслужават.
Моля всички колеги да се въздържат от подобен род обидни квалификации и епитети..

Потребителски аватар
Prodriver
Контакти:

Мнениеот Prodriver » Сря 07 фев 2007 17:46

Редактирах ги,и все пак мисля,че заслужават такива епитети,наистина не всички,но повечето.Съжалявам,че съм нарушил добрия тон :oops: ,но бях доста бесен, :evil: няма да падам на тяхното ниво!

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 07 фев 2007 20:06

00Cool написа:ли4и си 4е си кука

без да се обижда6
Вили не е със сигурност - и не ти се е обидил!Срамни професии няма - има само срамно поведение!Във всяко стадо има и достойни хора има и МЪРШИ!!!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”