Audi S4 B5 2.7T
Audi S4 B5 2.7T
Здравейте,можели мнения за тези автомобили? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11462987652361901&slink=dzqbf6 и ето този http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11464085539828905&slink=dzqk1d търся нещо засилено 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Re: ауди с4
При така зададения въпрос,аз давам глас за S4-ката.
Предимства:
по голямо междуосие
-куатро
-6 скорости
-комби(функционалност)
-тегло
Много добре разпределена тежест ,2.7 е най-добрият мотор на Ауди след 2.2 до 2004-та.
Само с чип отива на 315кс и 279км/ч максимална скорост.
Други предимства-скорости,окачване,спирачки и прочие са смятани за да може колата да е адекватна на пътя и безопасна.
Другото,което виждам е едно А3 с 300 коня на предно и без да искам да обиждам или да засягам някого или собственика с конкретната кола,но сравнено с 4-ката просто все едно да сравняваме Жигула с Голф 2-ка,за да ме разберат всички.
1.8т е хубав мотор,но просто не може да се мери с 2.7 по нищо,дори и по разход съм сигурен че 4-ката харчи доста по-малко.
Притеснително в двете обяви е ниската цена.Успех все пак
Предимства:
по голямо междуосие
-куатро
-6 скорости
-комби(функционалност)
-тегло
Много добре разпределена тежест ,2.7 е най-добрият мотор на Ауди след 2.2 до 2004-та.
Само с чип отива на 315кс и 279км/ч максимална скорост.
Други предимства-скорости,окачване,спирачки и прочие са смятани за да може колата да е адекватна на пътя и безопасна.
Другото,което виждам е едно А3 с 300 коня на предно и без да искам да обиждам или да засягам някого или собственика с конкретната кола,но сравнено с 4-ката просто все едно да сравняваме Жигула с Голф 2-ка,за да ме разберат всички.
1.8т е хубав мотор,но просто не може да се мери с 2.7 по нищо,дори и по разход съм сигурен че 4-ката харчи доста по-малко.
Притеснително в двете обяви е ниската цена.Успех все пак
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: ауди с4
S4-ката е подозрително евтина. Повечето истински запазени се движат между 8 и 10К
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Audi S4 B5 2.7T
Няма база за сравнение. Едното е тунинговано предно, другото е фабрично куатро...
Най-малкото в спирачките разликата е голяма.
При S4 дисковете са 320 мм,а при А3 1.8Т са 288 мм...
Разликите фабрично са огромни.
320 к.с. (ако са реални) на предно при А3 означава почти неуправляема кола.
Като искаш нещо "по-засилено" приготви си още толкова пари, за да не стане после като оная песен на ъпсурт за "пишман гъзар"...
Най-малкото в спирачките разликата е голяма.
При S4 дисковете са 320 мм,а при А3 1.8Т са 288 мм...
Разликите фабрично са огромни.
320 к.с. (ако са реални) на предно при А3 означава почти неуправляема кола.
Като искаш нещо "по-засилено" приготви си още толкова пари, за да не стане после като оная песен на ъпсурт за "пишман гъзар"...
Re: Audi S4 B5 2.7T
Глас за S4-ката
P.S. Имам пристрастия към комби, а AUDI правят едни от най-добрите.

P.S. Имам пристрастия към комби, а AUDI правят едни от най-добрите.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”