Голф 4 не работят ел. стъкла и централно

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
koce_83
Автомобил: VW Sharan
Двигател: 2001
Контакти:

Re: не работят ел. стъкла и централно на Голф 4

Мнениеот koce_83 » Нед 04 сеп 2011 16:34

evn написа::да:
GREEN_lADY написа:Браво! Полезна тема :да:

Много полезно,
точно обяснен проблема и решението най-вече . :beer

Потребителски аватар
del21
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: TDI 99

Мнениеот del21 » Вто 26 юни 2012 19:57

Здравейте,колеги! Искам да питам възможно ли е от студена спойка в комфорт модула да не ми работи само задна дясна врата? При мен нито стъклото работи,нито централното.От време на време се оправя от самосебе си,но за много кратко и пак спира.Благодаря! P.S. След смяна на модула във вратата вече всичко работи :applause:

piccinini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот piccinini » Пет 20 сеп 2013 13:20

здравейте колеги, карам ауди а4 б5, бях си оставил колата при тенекиджия, като си я взех не работят 4те ел стъкла, централното заключване и люка. централното не работи и от копчето на шофьорската врата. също така аварийките се включиха 2-3 пъти сами, но след като ги спрях, престанаха да се включват
проблема пак ли е в комфорт модула или да чекна бушоните първо
поздрави

BobyM
Автомобил: Golf 4
Двигател: AHF 1.9 TDI

Re: Голф 4 не работят ел. стъкла и централно

Мнениеот BobyM » Чет 26 май 2016 17:21

Колеги за жалост ми се налага да повдигна темата. Онзи ден излизах и бях свалил прозорците, но при пристигане на дестинацията установих, че не мога да ги вдигна.
В следващия момент се оказа, че и алармата и централното не искат да работят от ключа. Като вкарам ключа във вратата и задържа да заключа централното се заключва и прозорците се вдигат но от самите бутони не става.
Другото което е разбрах и аз за този бушон номер 14 които отговаря за тези неща но се оказа, че ми е изгорял.
Сменях го няколко пъти но ефект няма постоянно гори. Споделете къде да търся проблема един познат каза, че може да има вода при комфорта но след прочетеното тук се надявам по скоро да е проблем с някоя спойка. Къде мога да намеря комфорт модула и какво друго бихте ме посъветвали да направя, че колата ми трябва, а в момента седи в гаража и нищо не мога да правя с нея.

ПС: съмнява ме и , че ми яде тока по някакъв начин защото акумулатора пада за нула време. Може ли споиката да допира някъде и да се получава утечка ?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”