Газов инжекцион
Газов инжекцион
ЗДРАВЕЙТЕ, регистрирах се преди няколко дни в сайта. карам пасат3 96г. 1.6i 101 или 102к.с. Карам я на бензин, но с тези цени се замислям за алтернатива.Примерно газ. И по-точно газов инжекцион. И имам няколко върпроса, на които се надявам да ми отговорите. Вярно ли е, че с газов инжекцион колата харчи колкото бензин, толкова и газ?Въпроса с мощността как стои? Пада ли мощността както при карбуратора?И още нещо... Как вървят цените? Моята инфо е, че един газов инжекцион струва около 1800-2000лв. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Sunny написа:BEX---GLX написа:плевенския газов инжекцион...
Това какво ще рече?
имам приятел с такъв на фиат браво 1.8 16в. даде 1100лв. и има една или 2 год. гаранция. на газ му върви малко по-добре от на бенз. понеже сме се гонили и на газ и на бенз. казва че му гори колкото газ толкова и бенз. самата газова е италянска а само компа е български.
монтират ги някаде по люлин/ на европа/
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има и още един вариант - руски газов инжекцион - ГИГ. Потърси из старите теми, коментирани са, или поразгледай сайта им - http://www.gigauto.ru има много информация.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
angell написа:монтират ги някаде по люлин/ на европа/
На Кирил и Методий 160 май беше(от Опълченска посока люлин- пада се в дясно и е на 200м от Опълченска). Фирмата е StarGas и моя е слаган там (от предишния собственик на колата). Компа е SimGas - български, а останалото е май италянско. Има гаранция 1 година. На АБФ-а е излязло 1500лв ама при теб е по-просто та може и по-малко да е. Засега съм доволен(1000км). Харчи наравно с бензина. За вървежа - може би е малко по-тромав в ниските и средните оборото(казаха ми че с ТАП ще се оправи). Чувал съм за някакви настройки на газовото ЕКУ, с които колата вървяла повече от на бензин

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
psstv18rp написа:Има и още един вариант - руски газов инжекцион - ГИГ. Потърси из старите теми, коментирани са, или поразгледай сайта им - http://www.gigauto.ru има много информация.
Чувал съм добри отзиви за тях. Предсавител им е Любо Дойновски монтаж и сервиз. Намира се в кв. Орландовци ул. Локорска бившия сервиз на СБА.
Върни се в “Автогазови уредби”