Колеги един приятел има Ауди А3 AGR и има проблем с топлото палене ,Ремонтиран е стартера и акумулатора му е нов и пак си върти по 10-15 секунди да запали. Та въпроса ми е някой може ли да ми каже как да се прекодира на Автоматични скорости ,защото майстора не знае как става и му е казал че ще му даде вак кома да си прави каквото иска сам. Ако може стъпка по стъпка за да не направим някоя грешка вместо да го оправим да го съсипем горкия автомобилец.
Търсихме по темите един час,но не открих нищо което да ни помогне в случая.

Ауди А3 AGR прекодиране от ръчна към автоматична скоростна кутия
- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Прекодиране от ръчна към автоматична скороетна кутия
доколко знам на моя пасат за ръчни скорости е 0001 за автоматични написах 0002 но ми паднаха оборотите и колата взе да тресе и си варнах на ръчни
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
не се решава така проблема 

http://www.diesel-club.com/forum/viewto ... f=16&t=368
Ето как става. Негативните ефекти са, колата може да започне да придърпва на 2-ра, 3-та, може да стане и по мудничка в по високите обороти, но иначе ще пали на 4-върт оборот.
Ето как става. Негативните ефекти са, колата може да започне да придърпва на 2-ра, 3-та, може да стане и по мудничка в по високите обороти, но иначе ще пали на 4-върт оборот.
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Колеги , да изтупам темата от прахта . Опитвам се да прекодирам и моята кола на автомат , но не ми се получава . Слдвам инструкциите от дизел форума , но пак си остава на coding 00002
. Ако някой има ясна представа как се прави да помага...... 

И мойто голф е така ( има чип сигурно затова ) на автомат и не може да се направи на ръчка през ваг кома. Един приятел каза, че се оправя ама трябва да се прекодира компа :]
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Re: Ауди А3 AGR прекодиране от ръчна към автоматична скоростна кутия
Мнениеот vanelino11 » нед окт 16, 2011 5:55 pm
Така пробва ли ?
With VCDS, go to engine, login 12233, adaptation, channel 1 and modify existing value to 300
Аз все още не съм пробвал този начин, но мисля да опитам в събота , та да видим резултата
Така пробва ли ?
With VCDS, go to engine, login 12233, adaptation, channel 1 and modify existing value to 300
Аз все още не съм пробвал този начин, но мисля да опитам в събота , та да видим резултата

Върни се в “Дизелови агрегати”