Хулиганство!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Re: Хулиганство!

Мнениеот forski » Чет 09 юни 2016 9:38

Бе на дали баш заради парко място са се скарали ама щом главнию е казал така, така да е ... :biggrin

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 09 юни 2016 9:47

icoico написа:...Вчера следобед лице от обкръжението на Димитър Желязков - младеж, живеещ на съпружески начала с дъщеря му, е имал спор за паркиране със съдържателя на въпросното заведение в Слънчев бряг. След това е имала комуникация между Желязков и собственика. Никой от двамата обаче не е съобщил на полицията. Снощи пред заведението се събират около 40 човека, близки до Желязков. При влизане в заведението възниква спречкване между тях и управителя на заведението, след което има разменени удари и изстрели със законно и може би незаконно притежавано оръжие, каза главсекът на МВР...

сценаристите на шоуто са добри!
това сигурно е един от онези атракциони по плажа, за които Ангелкова твърди, че си плащаме такса "чадър", а в Гърция ги няма
права е да му се невиди

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 09 юни 2016 9:50

forski написа:Бе на дали баш заради парко място са се скарали ама щом главнию е казал така, така да е ... :biggrin

А защо не? Причината може да е друга, но конкретният повод като нищо може да е традиционното паткомерене, изразяващо се в това кой да си спре жипката точно пред вратата на кръчмата. За едната чест живеем в тая част на света все пак :mhihi

Потребителски аватар
yobremove
Автомобил: VW Bora
Двигател: 1.9 AHF

Мнениеот yobremove » Чет 09 юни 2016 10:39

От както градушката преди няколко години мина и през моята кола, не съм я оправял и вече не се притеснявам дали ще има пак нова драскотина. А и като чели в това състояние не предизвиква интерес, защото сега нямам такива с ключ драскания.

flipicha
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот flipicha » Чет 09 юни 2016 10:44

Специално в София е пълно с комплексари, които са дошли от село и са си сменили личните карти. Като видят кола с регистрация от провинцията и избесняват и псуват на селянин, дори без да има никаква причина.
Отделно има такива хора, които заплюват място на улицата и казват "това си е моето място" и като спреш се почва - драскане с ключ, рязане на гуми, чупене, крадене... всичко съм изпитвал. Даже си ги броях. Статистиката е: за 2 години, общо 14 щети по автомобила (кражби на емблеми, антени, капачки на джанти, огледала, чупене на предно стъкло, два пъти разбиване на врата и кражба на СД - без панел, рязане на гуми, надрасквания, многократни следи от удар отпред и отзад)... така като изброявам, щетите може би са повече от 14 и то за период от 2 години.
Миналата седмица, четох тема на колега от форума, които претендираше, че си бил посадил дърво пред блока, да му пази сянка и как се дразнил някой като му паркирал на мястото.

orlin4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlin4ooo » Чет 09 юни 2016 13:44

И аз миналата седмица имах следи от отворена врата. Даже причинителят беше все още там, но като видях, че е с малко дете и реших да си замълча. Тия нерви после на нас ни се отразяват. Една сутрин пък имах бележка на чистачките "Имаш си вход спирай си пред него". В този момент излизаше един човек от входа и му я дадох с молба на следващото събрание да обясни на комшиите си, че никой няма резервирано място пред блока и ще продължа да спирам, където има свободно място. След това разбрах кой е оставил бележката (застаряващ господин в пенсионна възраст - очевидно решил да си уплътнява деня със заяждане по комшийски). Същия се опита да ми каже, че някакъв искал да ми спадне гумите понеже съм спирал пред техния вход - казах му, че имам карта за градския и не ме притеснява да отида и с метро на работа :)

Като цяло вече гледам на колата като купчина ламарина (както един колега по-горе) - вътрешно ме дразни като си намеря колата с щета, но гледам да не си го слагам чак толкова присърце - не си заслужава. Препатих си с един голф 3, който го пребоядисах цялостно и скоро след това го намерих ударен от лявата страна пред блока и тогава ми се наклони кантара - за стара кола няма смисъл да се влага в пребоядисване и т.н. заради драскотини и дребни паркинг щети.

leo18
Автомобил: Golf 4
Двигател: 1.6 AKL

Мнениеот leo18 » Чет 09 юни 2016 14:31

И от мен една случка в Свищов. Студент съм тук и спирах колата на отсрещната страна на улицата пред едно фиктивно студио за маникюр. Та една вечер слизам от колата и жената която живее над студиото ( бивш гараж) ми каза да си преместя колата понеже пречела, аз спокойно я попитах на какво пречи , тя ами просто пречи.... От тогава за да не направят нещо на колата си наех гараж и си я държа вътре. Та ако на вас колеги някой ви направи забележка и после откриете щета, знаете кой да набиете!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”