Polo 1.4MPI 2000 60к.с - проблем при ниски обороти
-
- Автомобил:
- Двигател:
Polo 1.4MPI 2000 60к.с - проблем при ниски обороти
Здравейте колеги, проблема е следния. Когато смачкам педала до долу (на място)се усеща едно пекъсване. Когато тръгна и пак го натисна до долу ряско колата някакси пак забива моцуната. Сменени са свещи, кабели и бубина. Ходих на диагностика и ми казаха, че нямам ламбда сонда само това излиза като грешка. Възможно ли е да само и единствено в ламбда сондата проблема.
- andreygg
- Автомобил: Polo 6n2
- Двигател: AUA 2000
Re: Polo 1.4MPI 2000 60к.с - проблем при ниски обороти
Първо смени бензиностанцията. Наскоро брах ядове с калпав бензин. Прекъсваше, забиваше муцуната и придърпваше. Добре, че заредих за 20 лева. Подлъгах се по промоция за 10 ст. на литър, но се оказа, че бензина е боклук.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Напълно възможно тя мери изгорелите газове и дава инфо на компа каква горивна смес да изчисли и подаде към инжекторите и сега да караш на авариен режим погледни и температурния датчик той трудно се лови на диагностика ,а само с мултицет като му се видят стойностите му в Аутодата според градусите какво съпротивление дава
- freelancer
- Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
- Двигател: AKK 2000
Не е възможно, защото, когато смачкаш педала на газта, показанията на ламбда сондата не се гледат, аз бих измерил налягането на горивото.
Каква точно грешка излиза? Сложи си ламбда сонда, ако нямаш и виж тя какво отчита, гледа се с ваг-ком!
Публикувай грешките във форума! Грешките си имат номера и текст, гледа се всичко.
Явно проблема е във високите, защото оборотите се вдигат, когато натискаш/мачкаш педала на газта.
Каква точно грешка излиза? Сложи си ламбда сонда, ако нямаш и виж тя какво отчита, гледа се с ваг-ком!
Публикувай грешките във форума! Грешките си имат номера и текст, гледа се всичко.
Явно проблема е във високите, защото оборотите се вдигат, когато натискаш/мачкаш педала на газта.
-
- Автомобил: VW Polo 6n2
- Двигател: AKK - 2000
И при мен взе да го прави това (на същия модел, година и двигател) и си мисля, че е от бензина. Мисля да сменя бензиостанцията и да налея повечко. Ще сменя и бензиновия филтър. При плавно натискане на газта е едва доловимо. Не мисля, че причината може да е свързана с датчици и нещо друго.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”