не намерих нищо в търсачката
Питанка за къси амортисьори
- tbs_niki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Питанка за къси амортисьори
Някой може ли да ми каже размерите
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
tbs_niki написа:PL-16v написа:Моя съвет е НЕ прави това
Защо да не го правянякой пробвал ли го е
така или иначе тези амортесъори ако не ги одрежа са обречени да изпуснат
Не ви виждам как ще го осъществите това на струга без да извадите стъблото.Това може да стане ако е маслен и ако въобще е разглобяем
- tbs_niki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kav4o написа:tbs_niki написа:PL-16v написа:Моя съвет е НЕ прави това
Защо да не го правянякой пробвал ли го е
така или иначе тези амортесъори ако не ги одрежа са обречени да изпуснат
Не ви виждам как ще го осъществите това на струга без да извадите стъблото.Това може да стане ако е маслен и ако въобще е разглобяем
може да стане на струг, защото одпред съм с ботуш от 2ка и газови пълнители.
но все пак никой ли не знае размерите. и аз се ровя из нета но немога да го намеря
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
Според мен по-добре струга да му врътне резбата,но аз не бих го направил на мойте хамортизатори .. и без това имам достатъчно неща за сменяне
Имам един приятел дето преди месец му слагахме цяло спортно окачване с къси стебла,но не сме се сещали да мерим стеблото.
Може да помислиш върху варианта да наложиш нормалната пружина в амортисьора,да измериш колко е растоянието от върха на пружината до началото на стеблото(когато е макс.извадено) и последа се опитате да докарате това разтояние след като наложиш късата пружина
Трябва да имаш в предвид обаче че тая пружина е по-твърда,значи няма да е необходимо същото растояние,а по-малко
Това ми роди главата,но както вече ти казах аз не бих се заигравал с това.
Мисля,че е достатъчно много малко скъсяване,колкото да напрегне малко спортната пружина
А има и голяма вероятност стъблото да е закалено и да не се получи нищо повече от желязо за вторични
Имам един приятел дето преди месец му слагахме цяло спортно окачване с къси стебла,но не сме се сещали да мерим стеблото.
Може да помислиш върху варианта да наложиш нормалната пружина в амортисьора,да измериш колко е растоянието от върха на пружината до началото на стеблото(когато е макс.извадено) и последа се опитате да докарате това разтояние след като наложиш късата пружина
Това ми роди главата,но както вече ти казах аз не бих се заигравал с това.
Мисля,че е достатъчно много малко скъсяване,колкото да напрегне малко спортната пружина
А има и голяма вероятност стъблото да е закалено и да не се получи нищо повече от желязо за вторични