DVD-USB

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Сря 07 фев 2007 22:47

DragoGT написа:паметта!
щом с друга памет е нормално значи паметта е кофти

намери друга флаш памет и пробвай

Значи,хич нямам идея все още дали е нормално с друга флаш, но ще потърся братлета,само това ми остана, ако не-тичам до сервиза,явно....

тъпото е,че досега съм ползвал марка НЕО,и съм доволен. Тъпото е,че се изръсих не млако пари, (колкото и странно да ви звучи това за марка НЕО) с именно идеята за USB. Да, има ДВД-та с друга марка, с USB, но тепък са вече Наистина по-скъпички, а за жалост няма гаранция и при тях...

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 07 фев 2007 22:55

Еми виж сега аз използвам оригиналната система за домашно кино ЛГ е 5.1 - 5 по 50вата и суб буфер 100 вата
и сега мисля да си зема
Краун с USB което е май 75 лева новичко е и нали знаеш колко ще е добро ..
за мен лично тва си мое мнение естествено най доброто е оригиналните системи за домашно кино аз искам да зема крауна само заради дивекс формата
твойто НЕО система ли е или само плеър ???

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Сря 07 фев 2007 23:02

baTkoTo написа:Еми виж сега аз използвам оригиналната система за домашно кино ЛГ е 5.1 - 5 по 50вата и суб буфер 100 вата
и сега мисля да си зема
за мен лично тва си мое мнение естествено най доброто е оригиналните системи за домашно кино аз искам да зема крауна само заради дивекс формата

Братле, само ДВД е. Струва130 кинта ,заради всичките екстри, които са му набутали(по-горе изброени) има и 5.1 канален изход за аудуио и пр.
та моя съвет-ако си взимаш краун,но си си USB с филм,ако ще и 5 минути изчакай да видиш върви ли.Щото - аз няма оплакване от двд-то,дори, както казах по-горе ми чете и мемри стика на сони за снимки

Последна промяна от stanimir на Сря 07 фев 2007 23:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 07 фев 2007 23:04

мерси за савета бате и успех дано сичко се оправи

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Сря 07 фев 2007 23:40

baTkoTo написа:Еми виж сега аз използвам оригиналната система за домашно кино ЛГ е 5.1 - 5 по 50вата и суб буфер 100 вата
и сега мисля да си зема

На, моето дето съм писал в началото, е такова
отзад има изход RGB, S-Video, Scart, 5.1 sound, VGA, USB, антенен изход, видео-аудио на чинчове.....
Май тез беха основните
чете секакви DivX със субтитри в къфто формат се сетиш, единственото условие е файла за видеото и субтитъра да са именовани по абсолютно еднакъв начин просто с различни разширения.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”