С пейпал щеше да имаш по-голям лост за действие... За ебей плащането дори с карта пак се минава през ибей - ако си в периода за връщане (14 или 30 дена от доставката) директно отваряй Return или Case, представи снимков материал, подтвърждаващ, че това, което си получил не е това за което си платил. Ако продавача е коректен ще приеме замяната, ако не - ескалирай към Customer Support и чакай решение. В крайна сметка грешки стават, вече си зависи как се оправят и дали държат на фийдбек-а си.
ЕДИТ: чак сега видях, че не ставало дума за ибей, извинете ме но чел недочел след работа пиша... Ще го оставя понеже може да бъде полезно за някой колега в подобен случай там. От кой онлайн магазин става дума в случаяи какви са им условията за връщане посочени в сайта?
Помощ Ebay
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Помощ Ebay
http://www.drugactionweek.org.au/adidas ... p-312.html Ето за този сайт става дума
- nikolay_ss
- Автомобил: Touareg 7P6
- Двигател:
Колега, толкова ли няма утвърдени сайтове за онлайн поръчки, че си тръгнал да поръчваш от някакъв измислен, само като влезеш и го разгледаш малко ти става ясно, че е пълна каша тоя сайт, всичките им тениски намалени от $368 на $18. Shipping & Returns им е обяснен в 5 реда, което за мен е недопустимо. Според мен няма какво да се направи, от моя гледна точка най-добре е да им кажеш да ти върнат тея 15% поне ще е по-добре от нищо...
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Помощ Ebayи
Маратонките не са за мен.Пращат ми линк и ми казват "ще може ли да ги поръчаш".И аз поръчвам.
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
абсолютно нищо не можеш да направиш . Без пейпал забрави за пазаруване в интернет.
- AugustinerFan
- Автомобил: Mini Cooper SD
- Двигател: 2017
Варианта е да се оплачеш на pop@armenia.com , за съжаление няма какво да направиш колега. Те и затова нямат опция за плащане с пейпал - да не си дръпнеш парите обратно. Гадно, като вършиш услуга на някой още по-гадно.
По принцип всяка една транзакция може да се оспори в банката. Независимо, че не е платено с ПП. Потърси по този въпрос, дори съм чувал за 6 месеца период за оспорване, но не съм го правил никога.
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
аз вече оспорвах транзакция и да ти кажа при изпратени грешни маратонки няма как някой да ти оспорва.
Освен това оспорва банката , клиента само подава заявление :)
Освен това оспорва банката , клиента само подава заявление :)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”