vanesto написа:Виенете може да е от изтърващ бендикс на стартера, ако не сте ремонтирали стартера, май е негов ред. МК3 и 2000г нещо не ми се връзва, да не е МК4?
4 е, извинявам се, но не знаех първоначално какво трябва да е това МК3..
Стартер не е ремонтиран. Колата си пали, просто преди като врътна ключа го има тоя звук за секунда и пали, сега така вие докато не върна ключа.
muns61 написа:Ми да ти дам 4 стотака и да те избавя от мъките по нея?
Малко повече е от 4 стотака :)
stefan4o написа:Всъщност, какво се пита в темата? Дали като врътнеш ключа трябва да запали ли? Моля, формулирайте по-добре питанията, за да не звучат като риторични.
По принцип, когато няма проблем като врътна ключа за секунда има едно виене, което си е нормално, колата пали и връщам ключа. Сега това нормалното виене си стои докато не върна ключа, все едно виене, че не може да запали, а всъщност като върна ключа колата си пали веднага. Не знам как да го обясня.. най-много да го запиша на телефона.
Сега от някакъв сервиз казали, че понеже имам газова, да мина първо при газаджия. Принципно колата пали на бензин и автоматично минава на газ... Ще го видя, мен ме притеснява това, че имам план да пътувам в петък до морето и да не стане нещо по пътя.