Просто не ме кефи тона в темата.
Няма нищо общо с това на кого съм фен.
Формула 1, Сезон 2016
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Re: Формула 1, Сезон 2016
Не съм се замислял за тона, то рядко има писано тук, че да се замисля и за тона. 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Аъъъ... това за тона не го разбрах, честно!
Вярно, че има закачки, ама поне аз така и ги възприемам, като незлобливи закачки
Не, че правя някакви забележки, де!
По принцип мен човек трудно може да ме обиди, знам, че има хора с по-малък... 'допуск', така, че ако аз съм написал нещо не както трябва - извинявам се на всички, не е било с цел обида или конфронтация.
Извинявам се и за бъдещите си писания
Сега за състезанието: Гледах го на запис в понеделник и поне 4-5 пъти си върнах сблъсака (не е защото се кефя от блъснати Мерцедеси, споко!
).
Лично според мен Нико съвсем съзнателно си таранира по-тъмно зеления си колега.
И двамата вече бяха в завоя.
Люис зави 1 идея повече, отколкото беше абсолютно необходимо,но Нико не мръдна гумите грам!
Просто си цепеше направо към чакъла, само дето преди чакъла имаше едно малко сладко негърче на пътя
Ако не беше там Хамилтън, с тази траектория Розберг си отиваше в зоната за сигурност без никакъв проблем.

Вярно, че има закачки, ама поне аз така и ги възприемам, като незлобливи закачки

Не, че правя някакви забележки, де!
По принцип мен човек трудно може да ме обиди, знам, че има хора с по-малък... 'допуск', така, че ако аз съм написал нещо не както трябва - извинявам се на всички, не е било с цел обида или конфронтация.
Извинявам се и за бъдещите си писания

Сега за състезанието: Гледах го на запис в понеделник и поне 4-5 пъти си върнах сблъсака (не е защото се кефя от блъснати Мерцедеси, споко!

Лично според мен Нико съвсем съзнателно си таранира по-тъмно зеления си колега.
И двамата вече бяха в завоя.
Люис зави 1 идея повече, отколкото беше абсолютно необходимо,но Нико не мръдна гумите грам!
Просто си цепеше направо към чакъла, само дето преди чакъла имаше едно малко сладко негърче на пътя

Ако не беше там Хамилтън, с тази траектория Розберг си отиваше в зоната за сигурност без никакъв проблем.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Михаел Шумахер е починал преди 2 часа. Изчаква се официално инфо дали не е лъжа.
- VW_passatOR
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: 2.0 TDI 2005 BMP
А твоето инфо от къде е?
-
- Автомобил: TOYOTA AVENSIS
- Двигател: 2WW 2017
Уважаеми Barboukov,
бъди добър,
сподели источника.
бъди добър,
сподели источника.
Аз също от половин час се ровя в нета и нищо не намирам и стискам палци и тази кончина да е една от "поредните"...
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
hvp800 написа: стискам палци и тази кончина да е една от "поредните"...
+1
Не съм бил никога негов фен.
Но не заслужава тази съдба.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Не намерих нищо в нета по въпроса, обаче на Барбуков източниците /не ги знам кои са/ много рядко бъркат съм забелязал 

- Lupender
- Автомобил: Audi A4 B9
- Двигател: EA 288
В Мерцедес е имало "набиване на канчета"... резултатът ще се види на Силвърстоун. За сега само "инструкции" щели да им дават, за да не стигат до отборни заповеди... Много се съмнявам, че това ще повлияе на поведението на Хамилтън, Нико ще се съобрази и това ще го направи по-неконкурентен (дано не съм прав). Ферари вече са отписали сезона и... нещата са ясни още по средата на шампионата... кофти. Хамилтън шампион - още по-кофти...
Ф1 е в криза и Бърни знае, че трябват промени, но дали ще са достатъчни готвените от догодина...
Дали не одъртявам спомняйки с носталгия футбола и формулата от 80-те и 90-те...
Ф1 е в криза и Бърни знае, че трябват промени, но дали ще са достатъчни готвените от догодина...
Дали не одъртявам спомняйки с носталгия футбола и формулата от 80-те и 90-те...
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Не, не одъртяваш, добре си си
Сабине кем е дала прессъобщение, че ситуацията е деликатна и както всички знаем, тя няма да коментира. Става нещо със Шумахер и не знаем какво..... Барбуков, осветли ни бре

Сабине кем е дала прессъобщение, че ситуацията е деликатна и както всички знаем, тя няма да коментира. Става нещо със Шумахер и не знаем какво..... Барбуков, осветли ни бре

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Lupender написа:Дали не одъртявам спомняйки с носталгия футбола и формулата от 80-те и 90-те...
Кога?
Когато случката с двата Мерцедеса щеше да е обикновен състезателен инцидент ли?
Когато Михаел и Монтоя правеха двойни и тройни изпреварвания? И последния обясняваше как на правите му става скучно и почва да си играе с копчетата на волана?
Как финишираха болиди на 3 колела или с горящи мотори? И когато в боксовете се стигаше до раздаване на шамари?
Не, не одъртяваш. Просто си спомняш истинската Формула 1

Когато един отбор има такова смазващо предимство, интересно състезание няма как да се получи. Мерцедес са най- малко виновните в случая. С ръка на сърцето си признавам, че ако доминиращия отбор беше Ферари, тогава състезанията щяха да са още по-скучни, защото волности в Маранело нямаше да търпят.
Ако обаче, поне още два тима настигнат Мерцедесите ( на този етап това е научна фантастика ) Формулата много бързо ще си върне блясъка.
Ако обаче, поне още два тима настигнат Мерцедесите ( на този етап това е научна фантастика ) Формулата много бързо ще си върне блясъка.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
hvp800 написа: че ако доминиращия отбор беше Ферари, тогава състезанията щяха да са още по-скучни, защото волности в Маранело нямаше да търпят.
Определено.
- VW_passatOR
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: 2.0 TDI 2005 BMP
Едва ли ще има изравняване на силите и тоя сезон, пък дори и да стане към края знаете че от другата година всичко е наново с правилата, от които резултата няма да е изравнени възможности а пак предимство на най-добре прочелия правилата и всички останали ще го гонят (поне в началото). Така че да се насладим поне на борбата между пилотите на мерцедес докато им е позволено.