Аз за поредна година минавам преглед,без дори да ме питат нищо за газовата,ама и аз и нямам намерение де.
Регистрация на ГИ?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Регистрация на ГИ?
На новата бутилка,ако е българска ще ти дадат и паспорт с нейния сериен номер.От там вече ако ти го искат по прегледите им го показвай.Иначе нищо не прави.Паспорта е нещо като документ за газовата ти уредба.
Аз за поредна година минавам преглед,без дори да ме питат нищо за газовата,ама и аз и нямам намерение де.
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
Благодаря за изчерпателния и бърз отговор. 

- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
777 написа: Откога стана гратисен?
Прав си .Моя грешна формулировка.
- mitkofitnesa
- Автомобил:
- Двигател:
Да добвя само че се дават сертификати при монтаж на газ и се описват в документ с който се отива на първоначален технически преглед за газова система и струва 30 лв.След това с този документ сте задължени до 3г да се смени талона и да се впише в него Бензин-газ.След преминаването на първоначален преглед автоматично при всеки следващ ГТП излиза в системата като автомобил с АГУ и се преглежда като такъв.За допълнение само да кажа че има тенденция полицаите в Гърция ако установят АГУ на автомобила ви и не е вписана в талона като Бензин-Газ налагат глоба.Може който иска да проучи въпроса с тяхното законодателство.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Върни се в “Автогазови уредби”