Мнения за уикенд-плажуване от колегите по Черноморието.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнения за уикенд-плажуване от колегите по Черноморието.
E то е ясно че няма да намеря плаж без хора, а и не търся такъв.Просто да има малко повечко свободно местенце ,за сметка на кръчмичките например....
Явно ЕГН-то започва да си казва своето,преди години имах почти обратните критерии-с голяма компания на плажа, да има поне 2-3 кръчмета с богато морско меню.,много бира и т.н.
Pet_rov- Албена си е Албена..Много я харесвам,най-вече за това че остана не толкова застроен и с доста зеленина курорт.Много се държи и на спортните прояви ,и то с международно участие. Обаче не съм ходил скоро ,доколкото разбрах влизането с кола ако не си гост на комплекса е почти невъзможно. Ако си ходил скоро -разясни малко подробности.

Pet_rov- Албена си е Албена..Много я харесвам,най-вече за това че остана не толкова застроен и с доста зеленина курорт.Много се държи и на спортните прояви ,и то с международно участие. Обаче не съм ходил скоро ,доколкото разбрах влизането с кола ако не си гост на комплекса е почти невъзможно. Ако си ходил скоро -разясни малко подробности.
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
И аз бих препоръчал Албена заради плажа - идеално за децата.
Тази година, преди месец, жената ходи с малкия син и не пропуснаха плажа, макар и за час.
Цената за вход на кола за деня е била 6 лв. Иначе, има безплатен паркинг на входа, в дясно. Ако оставиш колата там, после пеша до централната част е около 30- на мин.
Преди 3 години, в началото на август, имаше много свободно място по безплатните зони.
За влакчетата цената е била 5 лв. на човек.
Тази година, преди месец, жената ходи с малкия син и не пропуснаха плажа, макар и за час.
Цената за вход на кола за деня е била 6 лв. Иначе, има безплатен паркинг на входа, в дясно. Ако оставиш колата там, после пеша до централната част е около 30- на мин.
Преди 3 години, в началото на август, имаше много свободно място по безплатните зони.
За влакчетата цената е била 5 лв. на човек.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Meрси адаш,следващия път ,живот и здраве може да заложа на класиката (Албена). 

-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Добре бе човек, ела насам да видиш как е!На Дуранкулак ти гарантирам спокойствие.От Шабла към Границата плаж да искаш, ква Албена
Нали не искаш много хара...

-
- Автомобил: VW
- Двигател:
По тия екзотични плажове пък са жива напаст разни селендури и кучкари. На Болата притичват от съседните села към... 4 сутринта, заградили половината плаж, издигнали някакви навеси, под които маси и тенджери на обяд. "Искаш ли още супа" и подобни, абе... По Камчия си късметлия, ако наблизо няма пияни селендури да се цепят с простотии, а тия с кучета си ги къпят заедно с децата, водят ги да акат на 20 м от хората и ей такива. По Св Константин и Елена не съм ходил откак говната се изливаха директно от хотелите в морето. Аспарухово с циганската си махала, изнесена лятото на плажа, та... Избирай :)
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Миналата година цената в Албена беше 6 лв за цял ден паркинг. Не съм имал проблеми нито с влизането, нито с излизането. Плажът е огромен, морето е плитко доста навътре. Свободната зона също я бива.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Да не прозвучи расистко,ама щом вече се спомена "циганска махла",ще ви кажа още една от причините да пусна тая темичка.
Отиваме 2 семейства преди 2 седмици на Кранево .Тъй като решаваме в движение къде ще ходим,а сме с деца-носихме и хладилна кутия: плодове,айранчета,сандвичи и някоя друга бира.Настаняваме се на плажа до спасителите и установявам че са роми.Няма лошо,но единия нон-стоп с цигарата,а другия през половин час ходи за бира.Не дай боже да се наложи да спасяват някого..Пред тях във водата играеха децата им (познах че са техни по "алтернативния" бг с който се обръщаха към бащите си:буба,буба).До тях във водата по шалвари и бяла забрадка се пльокнала и дъртата циганка.Всичката тая идилия постоянно беше придружена с типичните ромски крясъци.И това се изтърпява,но когато едното цигане видя хладилната ми чанта и дойде с 2 лева в ръка и ми вика-"Една царевица ша може ли..." Ей колеги, тогава яко ми "задържа термостата".Сега ми е смешно,ама бая бях подпалил...
Отиваме 2 семейства преди 2 седмици на Кранево .Тъй като решаваме в движение къде ще ходим,а сме с деца-носихме и хладилна кутия: плодове,айранчета,сандвичи и някоя друга бира.Настаняваме се на плажа до спасителите и установявам че са роми.Няма лошо,но единия нон-стоп с цигарата,а другия през половин час ходи за бира.Не дай боже да се наложи да спасяват някого..Пред тях във водата играеха децата им (познах че са техни по "алтернативния" бг с който се обръщаха към бащите си:буба,буба).До тях във водата по шалвари и бяла забрадка се пльокнала и дъртата циганка.Всичката тая идилия постоянно беше придружена с типичните ромски крясъци.И това се изтърпява,но когато едното цигане видя хладилната ми чанта и дойде с 2 лева в ръка и ми вика-"Една царевица ша може ли..." Ей колеги, тогава яко ми "задържа термостата".Сега ми е смешно,ама бая бях подпалил...
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
gergeto написа:едното цигане видя хладилната ми чанта и дойде с 2 лева в ръка и ми вика-"Една царевица ша може ли..."
ЗакуСската на Роналдиньооо, зърррната на Памела Андерсъъън....

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
gergeto написа:едното цигане видя хладилната ми чанта и дойде с 2 лева в ръка и ми вика-"Една царевица ша може ли..."
Щях да му продам, да изкарам някой лев

- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:

По темата; Кris 11-благодаря ти за изчерпателното инфо по темата в последния ти пост.
Относно Дуранкулак -никога не ми е идвало наум като вариант.Просто когато последно бях там,бях войник(морски).Терена беше "military" и там ходехме на стрелби..Бъзикахме се с румънците на кръстосан обстрел в морето.Незнам в момента с какъв статус е плажната ивица.

- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Поне от Шумен всичко ти е на едно и също разстояние горе-долу...
gergeto написа:Терена беше "military" и там ходехме на стрелби..Бъзикахме се с румънците на кръстосан обстрел в морето.Незнам в момента с какъв статус е плажната ивица.
стига да не сте се бъзикали и с противопехотни мини, би трябвало терена да е достъпен.
Аз по- на Север от н.Калиакра не съм ходил и не мога да дам мнение, но Камчия преди години имаше един единствен проблем - от време на време реката влачи мизерия, която отиваше в морето и водата ставаше доста мътна. Иначе плажа беше читав. Ако отидеш в тази посока, пиши какво е положението сега там.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Ако е през седмицата , а не в почивните дни спокойно можеш на Фичоза или Черноморец - има бунгала на разни предприятия и новособтсвеници.
Проблема ти е ,че хем с колата да си наблизо, хем да има кръчми - а там където ги има и двете има навалица- народа го мързи да върви.
П.П. Днес мога да питам 1 познат дали има места на бунгала м/у Фичоза и Ветеран.
П.П. 2 - Дуранкулак морето е по-студено .
Проблема ти е ,че хем с колата да си наблизо, хем да има кръчми - а там където ги има и двете има навалица- народа го мързи да върви.
П.П. Днес мога да питам 1 познат дали има места на бунгала м/у Фичоза и Ветеран.
П.П. 2 - Дуранкулак морето е по-студено .
Последна промяна от kris11 на Сря 13 юли 2016 11:42, променено общо 1 път.
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
Иракли или Емона-малко хотели, малко хора, чисто и спокойно.
Там е страхотно :).
Там е страхотно :).
Върни се в “ОФФ-Топик - други”