golf 3 1.9 tdi 90 коня забива муцуна
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Re: golf 3 1.9 tdi 90 коня забива муцуна
Аз мисля, че в технически форум трябва да се пише грамотно, най-малкото защото е смешно, но и освен това може да е объкващо за човек, който знае за тези понятия ( маркуч, налягане,подналягане) и иска да знае повече. Пиша, защото още малко и ще докажете, че вие сте правите. Ако искате да си пишете неграмотно, вие си го правете на ЛС, а не да го налагате като ново правило във форума. Сигурно и други забелязват неграмотността в темите, но или са снизходителни, или не им пука,или вече не четат форума.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
milmar е прав!
Придържайте се към темата!
Придържайте се към темата!
-
- Автомобил: 97 Polo Variant 1 9TDI AHU 90
- Двигател: 97 AHU
teomp написа:Колеги имам следния проблем при 130км колата ми забива предница и не иска да върви,гася и като запаля има турбо, записва следната грешка гледах на vac-com:00575-intake manifold pressure
17-10-control difference-intermittent
,смених клапан n75 с нов pierburg,рециклирах турбото и незнам вече каде да търся проблема.Моля ако някой знае какво може да е да пише
Колега аз минах през същите проблеми само дето не съм сменявал клапани и нещата като теб бях променил милиграмите на помпата но проблема се появи пак и с придружено притрисане на определени обороти,но прочетох тук и там и проблема се оказа доста прост беше зацапана електрониката на помпата след разглобяване на ел блока и почистване и сглобяване няма помен вече от забиваници,претрисания и грешки на помпата сам се справих и го направих не е кой знае колко сложно,но трябва да си се занимавал с това иначе ако не си барал не се занимавай.Мога да ти предложа съдейсвие.От софия съм.
Върни се в “Дизелови агрегати”