Здравейте на всички от форума от 10 дена съм собственик на GOLF 3 TDI 90 HP. Колата съм я купил от германия. Обаче забелязах следния обезпокоителен проблем. След 3500 оборота прекъсва все едно му е свършила нафтата, на нагорнище повече от 120 невърви а на прав път 160 е максимума ??
Отначало си помислих че е горивния филтър смених го никаква разлика, смених му и въздушния за всеки случай. Но проблема си остава ??
Смених Дебитомера нищо същатата работа.
Вчера ходих и качих колата на Комп. не беше мой и само успях да зяпам и то не добре. Уж казаха че няма грешки и ме изпратиха !
Но проблема си остава същия. Но открих нещо друго когато почне така да прекъсва пускам газта и натискам наново почва да набира нормално, и след още няколко оборота пак така и си припопвам докато стигна максимума нещо не е както трябва ама какво ще да е ??
Ако някой се сблъскал с подобен проблем моля да спомене.
Благодаря предварително!
Прекъсва след 3500 оборота
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Първо 4естито за придобивката!жалко 4е о6е в на4алото има6 проблеми.Според мен,недостигането на маклсимална скорост се дължи на въпростният клапан N75-westgate,разположен е то4но до дебитомера зака4ен е на калника и има 3 марку4а+букса.цена около 60-70лв.но за съжаление с прекъсването няма да се размине6 само с толкова
не вярвам да прекъсва от там!по скоро е или от електронното управление на помпата или от 3-та дюза.Но преди вси4ко те съветвам първо да я зака4и6 при кадърен маистор на Vag-Com и да и направте тест в движение.компа вси4ко 6е си кажи! 

- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако не се окаже клапан N75 , мойте съмнения с тези прекъсвания и трудното набиране но като отпускаш и подваш газ набира са че имаш проблаем с електронния блок на помпата . Дай боже да не е така . Като минеш всички пътеки , и стигнеш до сервиз супер дизел и ти кажат че е електронния блок и ще ти струва 700лв. ми званни да ти го поправя на половин цена , с 1г. гаранция + всички видове центровки на колата ! И все пак си провери и всички маркучи за някаква цепчица , да не гълта въздух от някаде че и това може да ти създава същия проблем !
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо трябва да минавам всички патеки не може ли направо да дойда при тебе и да видим какъв е проблема надявам се че имаш комп на който да го тестваме. Само да е другата седмица че тази няма да мога. За маркучи не съм проверявал утре най вероятно. Тази клапа N75 също ще тествам утре живот и здраве както споменаха колегите като махна маркуча.
Прати тел. адрес
Благодаря предварително !
Прати тел. адрес
Благодаря предварително !
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- masterbench
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
трудното набиране но като отпускаш и подваш газ набира
Тва с набирането го имах и дигаше със зор 150км Бях разменил горните два вакуума на смукателния маркуч кат си ги сложих дето им е местото и грижите изчезнаха
- mariyan_auto
- Автомобил: MK4
- Двигател: AGR
Re: Прекъсва след 3500 оборота
Adnan написа:Здравейте на всички от форума от 10 дена съм собственик на GOLF 3 TDI 90 HP. Колата съм я купил от германия. Обаче забелязах следния обезпокоителен проблем. След 3500 оборота прекъсва все едно му е свършила нафтата, на нагорнище повече от 120 невърви а на прав път 160 е максимума ??
Отначало си помислих че е горивния филтър смених го никаква разлика, смених му и въздушния за всеки случай. Но проблема си остава ??
Смених Дебитомера нищо същатата работа.
Вчера ходих и качих колата на Комп. не беше мой и само успях да зяпам и то не добре. Уж казаха че няма грешки и ме изпратиха !
Но проблема си остава същия. Но открих нещо друго когато почне така да прекъсва пускам газта и натискам наново почва да набира нормално, и след още няколко оборота пак така и си припопвам докато стигна максимума нещо не е както трябва ама какво ще да е ??
Ако някой се сблъскал с подобен проблем моля да спомене.
Благодаря предварително!
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”