Избор на кола до 5000 лв
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Избор на кола до 5000 лв
Ти си знаеш,куприте без газ и необслужени нов внос и без кожа са по 6000 в бг. Волана се сменя за два дни-не е философия, ако си достатъчно сръчен ще се справиш и сам. Иначе колата е вече продадена, но двигателя ще иде в едно ауди ТТ а пък на мен ми се ще да си остане цяла, затова и писах. Жив и здрав.
- tihomir_rs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И все пак мерси.Жив и здрав да си.
А пък аз не търся 15 годишна кола при това 200коня,ако е така ще си карам сегашната.
Щом си го разкарал какъв е проблема тогава.
А пък аз не търся 15 годишна кола при това 200коня,ако е така ще си карам сегашната.
Щом си го разкарал какъв е проблема тогава.
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Ако все още търсиш кола, мога да предложа Пежо 307 комби 7-места 2.0 бензин 136к.с. с газ 2004г. влиза в бюджета ти. Ако те интересува може да ми пишеш на лично съобщение.
- tihomir_rs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ДА,продължавам да си търся кола.
Търся Астра Н комби 1.8 125 коня с тенденция за ГИ.
За съжаление са доста рядкост.
Масово моделите който се предлагат са 1,6.
Което според мене ще идва малко слабичко,а и на хаз дават доста проблеми с това пропадане на клапаните понеже са с пулове.
Ще потърся още малко и ако не намеря ще се ориентирам към Н 1.7CDTI 101 Коня ЗАСЕГА.
Търся Астра Н комби 1.8 125 коня с тенденция за ГИ.
За съжаление са доста рядкост.
Масово моделите който се предлагат са 1,6.
Което според мене ще идва малко слабичко,а и на хаз дават доста проблеми с това пропадане на клапаните понеже са с пулове.
Ще потърся още малко и ако не намеря ще се ориентирам към Н 1.7CDTI 101 Коня ЗАСЕГА.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Приятелю, аз колата не съм я разкарал а съм я продал преди да е пристигнала, не съм се ОТЪРВАЛ, от нея,макар,че повечето от колите в бг са именно от хора дето са се отървали от тях. И то просто защото ми е супер удобно да пътувам с нея,да си прекарам багажа,да я ползвам в отпуска и да се върна със самолета. Затова ти предложих нещо което е супер надеждно и е гледано като писано яйце и пари не са жалени за него и то на цена на която ако му обърнеш волана пак можеш да го продадеш на печалба ако ти се занимава,разбира се.Не виждам къде е проблема,че била 200 коня,ще дадеш същите пари за пежо или астра 100 коня дето не могат да се отместят,трупове на пътя... Както казах,колата е НАПЪЛНО обслужена и ми е била лична а не за продаване :)
Успех с астрата,пежото,реното или там към какъвто ЛЕГЕН си се насочил. Не го приемай лично,просто се опитах да ти помогна. Дори и обява не съм пускал за колата,просто защото моите коли се продават сами още преди да са стъпили в бг,достатъчно хора ме познават и тук и наживо.
Успех с астрата,пежото,реното или там към какъвто ЛЕГЕН си се насочил. Не го приемай лично,просто се опитах да ти помогна. Дори и обява не съм пускал за колата,просто защото моите коли се продават сами още преди да са стъпили в бг,достатъчно хора ме познават и тук и наживо.

5000 - 3300, са 1700 лв. пари за едно качествено прехвърляне на волан. А тия комбита са леко по-тежки от седаните и в комбинация със слаб мотор, ще се видиш в чудо не само в разхода, ами и като поведение на пътя, еластичност и ускорение.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”