Polo 86c 1993 бензин - изгубен ключ, как се пали на кабели, някои има ли в наличност ключ с патрон?
- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Re: Polo 86c 1993 бензин - изгубен ключ, как се пали на кабели, някои има ли в наличност ключ с патрон?
Казах ти - иди в Мегапартс и си купи за 10 лв патрон с ключ.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo 86c 1993 бензин - изгубен ключ, как се пали на кабели, някои има ли в наличност ключ с патрон?
Само трябва да намеря читав ключар
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тук някой спомена че не ставало да се смени патрона без ключ
Би ли ми пратил линк за часта в мегапартс че не знам под коя категория са
Мерси предварително
Би ли ми пратил линк за часта в мегапартс че не знам под коя категория са
Мерси предварително
-
- Автомобил:
- Двигател:
Свалих го цялото със волана
-
- Автомобил:
- Двигател:
Как излиза патрона без ключ знаете ли?
Намерил съм нов патрон
Намерил съм нов патрон
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
С ъглошлайф.
Трябва ти цялата алуминиева конзола заедно с лагера. Само патрона едва ли ще можеш да го смениш.
Трябва ти цялата алуминиева конзола заедно с лагера. Само патрона едва ли ще можеш да го смениш.
-
- Автомобил: VW Polo 6n2
- Двигател: AKK - 2000
Преди време съм свалял на едно Рено баничарка. Имаше едни зъбци които всъщност спират патрона да се извади. Аз ги набутах с бой и натискане навътре - секач подходящ. И патрона излезе. Друг така и не сложих. На мястото на радиото монтирах парче плексиглас с два ключа. Единия от Прага май, щъкащ за даване на контакт и един бутон за палене.
Сега части има много. Сигурно може да си намериш патрон за 10лв. Не съм сигурен при теб дали има такива чупчета, които да спират изваждането. Варианта на колегата отгоре е най бързия. Щом си свалил конзолата с волана, режеш с тънък диск по дължина, разтваряш и вадиш патрона. Отиваш при някой заварчик да ти го прекапе и слагаш друг патрон. Но едва ли ще ри излезе много по евтино от правене на ключ по някоя от дръжките.
Сега части има много. Сигурно може да си намериш патрон за 10лв. Не съм сигурен при теб дали има такива чупчета, които да спират изваждането. Варианта на колегата отгоре е най бързия. Щом си свалил конзолата с волана, режеш с тънък диск по дължина, разтваряш и вадиш патрона. Отиваш при някой заварчик да ти го прекапе и слагаш друг патрон. Но едва ли ще ри излезе много по евтино от правене на ключ по някоя от дръжките.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
dmarkov написа: Отиваш при някой заварчик да ти го прекапе и слагаш друг патрон.
Малко ще е трудничко да се завари

Пипне ли го флекса и после е за боклука.
Ако колегата наистина е взел само патрон значи трябва да се върне и да вземе цялата конзола.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Патрона излезе
Замених го с нов, но тези дни ще взема цяла конзола с патрон 2-ра ръка защото ме притеснява да не стане нещо и да се задейства блокирането на волана в някой завой след като не е заводско вече
Замених го с нов, но тези дни ще взема цяла конзола с патрон 2-ра ръка защото ме притеснява да не стане нещо и да се задейства блокирането на волана в някой завой след като не е заводско вече
-
- Автомобил:
- Двигател:
И между другото намерихме ключа
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”