Здрвейте колеги.
Имам проблем и мисля че само вие можете да ми помогнете.Снощи смених акумулуатора понеже трябваше да купя един за домашното парно и реших да сваля на Голфа и да го използвам а на колата да купя нов и купих един на Варта другия остава за парното. Но след като сложих акумулуатора ми светнаха Стиринг уел лампичката, Айбиеса и Иеспито. След като покарах Стирингуел угасна но другите две лампички продължават да си светят и мигат. едната от грешките е 01486 до колкото видях с VCDS програмата където някакъв тест беше активен и другата грешка е 00778. Малко помощ ще може ли предполагам че ви са е случвало подобно нещо. Бирата от мен. Предварително ви благодаря.
Golf MK6 CBA 2.0TDI 170HP - ESP и ABS лампичките ми светнаха след смяна на Акумулатор.
- sniffer
- Автомобил: Golf 6 GTD R20 BODY KIT
- Двигател: CBBB 2011
- Контакти:
Golf MK6 CBA 2.0TDI 170HP - ESP и ABS лампичките ми светнаха след смяна на Акумулатор.
Последна промяна от sniffer на Сря 27 юли 2016 14:01, променено общо 3 пъти.
Re: Светят ми лампите на ЕСП и АБС след смяна на акумулуатор
Приготвяш се някъде на широко, натискаш силно педала на спирачката докато се променят светлините, след което ускоряваш до 20 км в час, караш 10 секунди направо и след това въртиш волана наляво или надясно най малко 10 градуса, но не повече от 180 градуса и задържаш докато изгаснат светлинките. За целия тест драйв имаш около 1 минута - ако не успееш ще ти излезе друга грешка , тогава повтаряш процедурата. Успех.
- sniffer
- Контакти:
Благодаря ще пробвам като се прибера в къщи и ще пиша резултата.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Коригирай заглавието според шаблона:
viewtopic.php?f=5&t=352508
viewtopic.php?f=5&t=352508
- sniffer
- Контакти:
Re: Golf MK6 CBA 2.0TDI 170HP - ESP и ABS лампичките ми светнаха след смяна на Акумулатор.
Здравейте колеги пробвах по указания начин но не се променя. Лампичките си светят. Айбиеса си примигва като натиснеш рязко спирачката но нищо. Имам познат в пежо и ходих там да я видят и те казаха че неможе да изтрият грешките. Незнам какво да правя.
Re: Golf MK6 CBA 2.0TDI 170HP - ESP и ABS лампичките ми светнаха след смяна на Акумулатор.
Грешката се трие автоматично след като изпълниш тест драйв-а.
https://www.youtube.com/watch?v=7AVPRj2BNuc
https://www.youtube.com/watch?v=7AVPRj2BNuc
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”