Купуване на китайски телефон
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Re: Купуване на китайски телефон
Хахаха .Пак да кажа -досега развален телефон нямамммммм . На приятел ...изпусна си телефона и дисплея замина.Обясних на китаеца каква е работата и каза прати го....смени му дисплея и го върна отнаво .Платихве 8.50 до китай.Дисплея беше Gorilla и човека каза гаранция. И ние не повярвахме но факт -телефона 2 година си е жив и здрав.А искам да ми кажеш кой таш ще ти признае гаранция за счупен дисплей.Китайците са гъвкави и затова цял свут купува от тях. Пък ти като искаш си купувай телефон правен в Китай ама оттук на 4 завишена цена. Искам да ми кажеш кой МАРКОВ телефон не се прави в Китай.Или карантиите му .А да видим ...Блажени са невежите. Както и да е . Всеки си знае . Аз съм се зарекал ,че телефон от тук няма да купя и го спазвам. През телефона си върша 70% процентат от работата - мейли, офис приложения, навигация, браузеруване и още доста неща и се държат перфектно значи....
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Колегата е прав, всичко се сглобява там и идва оттам.Всичко се поръчва също оттам.Технологичните гиганти са базирани именно в Югоизточна Азия.
Самото твърдение с надсмешка от типа'къв е тоя китаец"...звучи доста необмислено и говори за пълна липса на запознатост.
В самия Китай лидери са си техни марки като Оппо например.Самсунг ,Епъл и другите са с минимален дял.Причината определено,не е че са тъпи,иле не могат да си купят едно Галакси...
Има такива телефони,за които ние не можем и да си мечтаем тук.
Самото твърдение с надсмешка от типа'къв е тоя китаец"...звучи доста необмислено и говори за пълна липса на запознатост.
В самия Китай лидери са си техни марки като Оппо например.Самсунг ,Епъл и другите са с минимален дял.Причината определено,не е че са тъпи,иле не могат да си купят едно Галакси...
Има такива телефони,за които ние не можем и да си мечтаем тук.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Аз помолих колегата да ми покаже еквивалента на тези към които дадох линк и да сравни цената .Ама нещо не иска .Малко примери та хеля колегата се просвети.
Letv Max Snapdragon 810 4GB 64GB 4G LTE Android 5.0 smartphone 6.33 inch 2K Screen 20.1MP camera

LeEco Le Max 2 4GB 32GB 4G LTE Snapdragon 820 Android 6.0 Smartphone 5.7 inch 2K Screen 21MP camera

MEIZU MX6 Helio X20 Deca Core 4GB 32GB 4G LTE Smartphone 5.5 Inch

Nubia Z11 Snapdragon 820 4GB 64GB Android 5.1 4G LTE Smartphone 5.5 Inch

Xiaomi Mi5 Pro 4GB 128GB Snapdragon 820 Smartphone 4G LTE MIUI 7 5.15 Inch 16MP camera Black

OnePlus 3 на Cyanogen се прави също в Китай.
Пълните спецификации всеки може да намери.
Това е докозателство ,че хората правят ТЕЛЕФОНИ .
Ето го и моя
На жените у дома
тънки леки и 3150 мАh Батерия Перфектни

Letv Max Snapdragon 810 4GB 64GB 4G LTE Android 5.0 smartphone 6.33 inch 2K Screen 20.1MP camera

LeEco Le Max 2 4GB 32GB 4G LTE Snapdragon 820 Android 6.0 Smartphone 5.7 inch 2K Screen 21MP camera

MEIZU MX6 Helio X20 Deca Core 4GB 32GB 4G LTE Smartphone 5.5 Inch

Nubia Z11 Snapdragon 820 4GB 64GB Android 5.1 4G LTE Smartphone 5.5 Inch

Xiaomi Mi5 Pro 4GB 128GB Snapdragon 820 Smartphone 4G LTE MIUI 7 5.15 Inch 16MP camera Black

OnePlus 3 на Cyanogen се прави също в Китай.
Пълните спецификации всеки може да намери.
Това е докозателство ,че хората правят ТЕЛЕФОНИ .
Ето го и моя

На жените у дома

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”