Спортни пружини?
- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vw_edition написа:ми попринцип не е задължително но според мен е желателно иначе нови пружини незнам какво да те посъветвам аз съм с FK вече 2-ра година и съм много доволен
И аз от 3 месеца съм с ФК и съм много доволен. Колата ми клекна значително и возията се промени малко но на мен си ми харесва много

Ако питаш мен няма да сажалчваш ако вземеш ФК но и други да са няма проблеми все пак са прожини не е няква електроника

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
stoqn_gti написа:
И аз от 3 месеца съм с ФК и съм много доволен. Колата ми клекна значително и возията се промени малко но на мен си ми харесва много![]()
Ако питаш мен няма да сажалчваш ако вземеш ФК но и други да са няма проблеми все пак са прожини не е няква електроника
Колега ,а ти с маслени или газови амортисьори си

- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bomber написа:stoqn_gti написа:
И аз от 3 месеца съм с ФК и съм много доволен. Колата ми клекна значително и возията се промени малко но на мен си ми харесва много![]()
Колега ,а ти с маслени или газови амортисьори си
Ако трябва да бъда честен моите са издъхнали маслени, и на пролетка като саберем парички ще взимаме нови.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mickey Benz написа:А от къде можем да се снабдим с нови FK и дали може да се намерят такива за Голф 1 ?
От тук http://heed-auto.com/
търсиш колегата GAS той ще ти каже най добре ако е нямат в наличност до месец ще дойде
за Г2 е около 125лв смятам че и за Г1 няма да е по скъпа

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- GG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Комплект
Поне аз доколкото знам ако се сменяват пружини или амортесъори е желателно да са от един тип. Т.е ако ще са спортни аморт., то и пружините да са такива, което важи и за стабдартното окачване. Иначе следвали проблеми. Поне това е мнението на специалистите...уж.
Успех в експериментите:)
Успех в експериментите:)