Polo variant 6n1 1,9sdi волана тресе
-
- Автомобил: Opel Astra G
- Двигател: DTI
- Контакти:
Re: Polo variant 6n1 1,9sdi волана тресе
Имаш право!Знам ли вече,може пък наистина да попадам на криви гуми и джанти!А и Гумаджиите колко са кадърни не знам!Факт е че си тръгвам от единия и след един час съм при друг ,той вика са баланс си хаха...и така кръговрата се повтаря!
- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
Колега, ако имаш приятел/познат с такава кола, слагате неговите джанти&гуми и проверявате как ще се движи коата.
Ако беше от София щях да ти помогна, но във Видин няма как да стане.

Ако беше от София щях да ти помогна, но във Видин няма как да стане.

- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Провери си сходимостта на колелата бе човек-не може от месеци наред все да случваш на криви джанти и гуми.Писах в друга подобна тема-миналата година и моят волан вибрираше.Нови гуми,след това смяна шарнир,2 реглажа на предница и пак вибрира.Накрая майстора погледна ъгъла на сходимост,регулира и него и в момента в който се качих да я пробвам-чудо,всичко заспа-волана не мърда,пускам го -колата си държи пътя...Просто майстора е супер инат и ми каза-Тая кола докато не я направя,няма да излезе оттук,ако трябва ще я разглобя болт по болт и пак ще я събера ,но трябва да стане.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
От сходимост не тресе. Тресе от гуми, джанти, дискове, карета, полуоски, амортисьори.
Като сте я вдигали на подемник, не се ли сетихте да свалите колелата и да пробвате без тях? Само завийте по 2 болта, че може да не са фиксирани дисковете.
Като сте я вдигали на подемник, не се ли сетихте да свалите колелата и да пробвате без тях? Само завийте по 2 болта, че може да не са фиксирани дисковете.
-
- Автомобил: Opel Astra G
- Двигател: DTI
- Контакти:
Ще проверим сходимоста,иначе дисковете ги сменявах и болтовете са затегнати!Първия майстор,който я гледа каза ,че без гуми и джанти също е тръсяла и затова не обръщах внимание на гуми и джанти!Другата седмица ще правя размяна на гуми и джанти с едно венто да видя как ще е и на двете коли!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”