Смяна на ангренаж - сваляне на демпферна шайба или зъбно колело колянов вал?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Re: Смяна на ангренаж - сваляне на демпферна шайба или зъбно колело колянов вал?

Мнениеот инжектопляктор » Чет 04 авг 2016 21:32

ktamen написа:Кво лого бе човек. Хората правят и продават лагери. После що само твойта кола е счупена.

Ето от каталога им. И защо да ми е счупена колата? Да не би да купувам комплект ремък и ролка за 25лв(имаше такъв)?
Изображение
Както номер на продукта, така и баркода отговаря на каталога им.

Потребителски аватар
Водния дух1
Автомобил: Golf 3 variant
Двигател: 1Z

Re: Смяна на ангренаж - сваляне на демпферна шайба или зъбно колело колянов вал?

Мнениеот Водния дух1 » Пет 05 авг 2016 17:45

Особено пък на моя мотор е абсурд да дам да ми свалят зъбното колело.Мисля,че е неправилно.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 06 авг 2016 9:00

Хмм, аз карам с ремък континентал за 12 лв и ролка връло китайска ИТН и.... нито ремъка му личат 40-те хиляди км, нито ролката се е разшумяла, а още си карам за резерва шумящата ИНА ролка в багажника.
Да се сваля колелото, което върти ремъка си е глупост уникална, този майстор го смени просто

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Съб 06 авг 2016 10:31

И май съм се прекарал. Ролка Ина - 26лв, а ремък Gates - 11лв. Аз дадох 55лв с доставка за SKF комплекта...
Ето тоя комплект от посоченото място бях взел

Последна промяна от Spas на Пон 08 авг 2016 15:56, променено общо 1 път.
Причина: Без реклами по постовете моля.

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Съб 06 авг 2016 11:17

инжектопляктор написа:И май съм се прекарал.

Яко при това.
За АБС мотор,9лв ремък Гейтс и 21-22лв за ролка Ина.
Като взех Октавиа-та лошо ми стана-ремък към 40лв,ролка към 80лв.
:mhihi :mhihi :mhihi
По тия онлайн магазини клатят яко.
Имам си от години един доставчик,спрямо обема на покупката е и отстъпката,пазара почва от 30% ТО.

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Съб 06 авг 2016 12:34

Zdravko Zankov написа:По тия онлайн магазини клатят яко. Имам си от години един доставчик,спрямо обема на покупката е и отстъпката,пазара почва от 30% ТО.

10лв ремък и 26лв ролка с втулката и болчето. 36лв - до 48лв има 12лв. Хванаха ме неподготвен. Правя поръчката по телефона и те ми звънят - вашите части ти няма, имаме еди си кои комплекти или отделно ролка и ремък. И им казвам - давайте ми SKF. Без да проверя отделно колко струва, все пак съм на телефона.
Иначе по принцип онлайн магазините дават доста добри цени. Бях купил TPS за 40лв, вместо за 140лв. Не оригинален, а част заместител, но все пак вършеше работа. Бях си взел и гуми за другата кола по 40лв/броя вместо при мен да давам по 80лв/броя или 40лв/броя за втора ръка :screwy
Кой е тоя доставчик с от 30% - и аз искам? :Mr Green Fun :11

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Съб 06 авг 2016 12:40

Аз от години си пазарувам от един и същ магазин. Познават ме и ми правят отстъпки, без да ги искам изрично. Без проблем мога да връщам или заменям части. Избираш си един магазин (някой малък магазин) и готово.
Иначе, примерно в евро 07 дават 40% на сервизи. Трябва ти познат да пазарува вместо теб или да ползваш неговите данни. Моя ремък беше 11лв, ако исках, можех да го взема с 40% отстъпка.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”