Ти първо пишеш, после мислиш....предполагам си млад. Аз познавам автомобилите много добре и съм съдействал за закупуване на доста коли. Този модел е с много ниска цена от няколко месеца и е много надежден. 4000 изобщо не е най-ниската цена в момента, цените започват от 2800.
Ако имаш влечение към Мерцедес, мога да ти препоръчам много здрав модел, стар, разбира се, те новите им не са издръжливи много. Ако си го закупиш, може да смениш и форума, тук и без това не знам какво правиш, спамиш темите, без да помагаш на хората.

Каква кола да си взема
- Lupender
- Автомобил: Audi A4 B9
- Двигател: EA 288
Re: Каква кола да си взема
Общото в посочените от автора автомобили е "тузаро-гъзарския" елемент, който явно е сред водещите критерии... затова Пасат и Октавия едва ли ще го удовлетворяват. От тази гледна точка, до 5 хилки може да скочи на БМВ купе, например: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=f16psb, или: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=f16psb
За повечето от тези модели май ще трябва да оставяш бъбрека, особено в официален сервиз.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Тая втората баварка няма как да е 2003та,воланът е от първите 98ма,да не говорим броните и фаровете. 318 със стария фейс 2003та няма.2002ря ся последните от поточна линия със старата визия и то само 2.5+мотори поради големия брой заявки,които е продължавало да има въпреки наличието на фейс от 2001ва. Съмнява ме тогава да и е първата регистрация. Салонът и е смешно грозен,направо с тия самоделни детайли избива рибата.Изобщо не си струва,да не говорим,че тия 140 коня с тоя слаб матор не вървят.
Изобщо не я гледай,не струва.
Втората също без коментар,човека даже не е написал коректно обявата,моторът е 1.9 литра,салонът също е възможно най смотания от всичките кожени,няма мулти волан.15 годишна слабарка с климатроник скъсана от каране,мърлява.Дори да са реални тия км,само по салона може да съдиш за какъв мундар става дума.
Едни джанти,които не са кой знае какво и дотам.
Определено не.
Изобщо не я гледай,не струва.
Втората също без коментар,човека даже не е написал коректно обявата,моторът е 1.9 литра,салонът също е възможно най смотания от всичките кожени,няма мулти волан.15 годишна слабарка с климатроник скъсана от каране,мърлява.Дори да са реални тия км,само по салона може да съдиш за какъв мундар става дума.
Едни джанти,които не са кой знае какво и дотам.
Определено не.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Както казва един познат: "да си купиш БМВ за гъзарийка и да е без навигация и автомат, са си пари на вятъра"
Препоръчително е автора на темата да свали малко критериите или да увеличи бюджета

Препоръчително е автора на темата да свали малко критериите или да увеличи бюджета

Като цяло темата е за триене. От всички изписали куп ..... имаше 2-3, които се опитаха да помогнат. 15-ти септември изобщо не ме бърка, защото съм завършил отдавна, та и магистратура вече, та и работя от доста време :) Съветите за увеличаване на бюдвета .. ми мерси, направете един фонд - да увеличим бюджета на дйснипа и ще го увелича. За жалост съм учил нещо, което след това в 90% държавата ти е работодател. Все пак благодаря на колегите, които имаха желание да помогнат :)
ТРИЕНЕ
ТРИЕНЕ
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Теми тук не се трият, надяваме се, че някой друг с твоя въпрос или проблем, първо ще ползва търсачката

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”