Хвалиш ги пежата и алфите,ама я попитай един най-обикновен майстор в автосервиз за тях и ще чуеш думи-куршуми
Алфите освен визия и дизайн,всичко им е под всякаква критика.Разпадащи се копчета,неработещи екстри,щракащи двигатели,абсолютно безумно окачване от пред и от зад.Аз поне не съм видял досега една алфа в която като седна всичко да и работи,било то ел.стъкла,климатик или каквото и да било.На скоро имаше статия за нова алфа дето дефектирала още при тестването от журналистите и сменили 3 автомобила за 50 000км
Пежаците не са лоши,но бензинките им не са особено сполучливи от към електроника.Особено ако я газифицираш и се почват мъките.Караш си на газ,бензина пада,щото франсето го направил да си изчислява разхода по бордкомпютъра,постоянно свети чека,изключва цилиндри и незнам си какво още.
Що при скапания голф не изключи цилиндър
Дизеляците са им наистина здрави,но не виждам с какво са по-добри от 1.9/90 коня или 110.
Щото съм виждал 110 коня голф на 700 000 реални километра с развалена турбина,след смяната и мотора си работеше идеално.
За 4-ките съм го казал и преди,ако ще е 4-ка само 1.8 бензин или 90/110 коня дизел.