ОФИЦИАЛНА ОБЯВА ОТ МЕН

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
valdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valdo » Сря 23 мар 2005 12:04

scuba, мисля, че трябва да се кара "смесено". А това твоето...

barmalei
Автомобил:
Двигател:

Re: ОФИЦИАЛНА ОБЯВА ОТ МЕН

Мнениеот barmalei » Сря 23 мар 2005 13:20

scuba написа: ...
Не става бе хора да се кара нормално. Колкото по-цивилизован искаш да си, толкоз другите мушмули ти се качват на главата. До сега си виках "Дай аз да карам нормално, пък може другите да прихванат от мен"! Няма такова нещо. Стават все по-нагли и нахални. За това и аз започвам по селския начин - с рогата напред. Колата ми е достатъчно голяма и тежка, за да се пазаят от мен. Е**л съм майките!

Това е то стария завет - око за око, зъб за зъб. Не е християнско някакси. То сигурно на 50% от тези, дето карат по този начин това им е оправданието. ;)

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Сря 23 мар 2005 14:14

Колега scuba, айде стига сме чакали другите да се оправят. Много е лесно да си кажеш аз не съм такъв ама докато се оправят ще ги имитирам. Ами ти ставаш като тях. Ако всеки за себе си реши да не е такъв идиот на пътя, май нещата ще започнат постепенно да се оправят, имацхе всеки ше казва: Ами мисленето ИМ е такова, трябва ТЕ да се променят и т.н. Е така не става!
Аз откакто карам нормално и спазвам ограниченията, знаеш ли колко около мен като видят доста нова и скъпа кола и те започват да се движат така. Говоря за шофери от нашата четга тук. Тези с колите дето не им знаят цената и не ги интересува са друга порода. С тех нема оправия, ама все още мнозинство сме ние, не мислиш ли!

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 23 мар 2005 14:25

divna_ написа:
R@do написа:По стикерите ще се познаваме за да си даваме предимство!!! bowdown

Нямам си стикер :cry:

Вастопа е царя на стикерите:)
Е, а и като посещаваме сбирките, ще се доопознаваме:)

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 23 мар 2005 15:01

mladvampirTDI написа:Колега scuba, айде стига сме чакали другите да се оправят. Много е лесно да си кажеш аз не съм такъв ама докато се оправят ще ги имитирам. Ами ти ставаш като тях. Ако всеки за себе си реши да не е такъв идиот на пътя, май нещата ще започнат постепенно да се оправят, имацхе всеки ше казва: Ами мисленето ИМ е такова, трябва ТЕ да се променят и т.н. Е така не става!
Аз откакто карам нормално и спазвам ограниченията, знаеш ли колко около мен като видят доста нова и скъпа кола и те започват да се движат така. Говоря за шофери от нашата четга тук. Тези с колите дето не им знаят цената и не ги интересува са друга порода. С тех нема оправия, ама все още мнозинство сме ние, не мислиш ли!

Колега МладВампир, аз ги чакам да се оправят вече 10 години.... Проблема на тези олигофрени е, че колкото ТИ си по-толерантен към тях, толкова ТЕ са по-НЕ толерантни към теб. Мине ли му номера веднъж, решава, че ще минава всеки път.
Само за пример да дам, че нормално, до работа пътувам (спазвайки колегиалността на пътя) около 75 мин. Като започнах вчера да се правя на разсеян, да не давам предимсто и да пиля гуми, стигам за 40-45 мин.
Мамка му! Аз ли съм най-големия бълък в този град? Всеки гледа да те преебе на пътя! АЗ мисля, че спрямо такива дебили ( не ги наричам селяни от респект към хората, които живеят, работят и т.н. на село) НЕ ТРЯБВА ДА ИМА МИЛОСТ.
Интерестно, никой не ми отговори на предишния пост за олигофрена с Тойотата в Люлин! Или просто така ви е по-удобно? Щото нямате какво да кажете? Вярно е, че всеки САМ си прецинява риска, но има хора дето не могат, а се правят на големи шофери. Лайнярче дет се е качило в колата на татко кара като умопобъркам, а аз возя в това време дете и жена в колата. За такива гамени САМО БОЙ И ЕБАНЕ

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Сря 23 мар 2005 15:29

Определено "САМО БОЙ И ЕБАНЕ", но не е нуйно да ставаме като тях. А за този с Тойотата какво да кажа, простотията ходи по хората, не по животните. Прав си, че така страдат и невинни, но едва ли това ще се промени ако "олигофрените" се увеличат с още един. Това имах впредвид. Иначе и аз постоянно карам със свит стомах, щото на пътя у нас е като на война (особенно като сега ми се налага да се прибирам след 21 часа е ужас). Ама такива СМЕ СИ ВСИЧКИ в всяко едно отношение!

П.С. Нищо лично, надявам се!

barmalei
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот barmalei » Сря 23 мар 2005 16:03

scuba написа: ...
Интерестно, никой не ми отговори на предишния пост за олигофрена с Тойотата в Люлин! Или просто така ви е по-удобно? Щото нямате какво да кажете? ...

Е то какво може да се каже по случая - същото е като при онези, дето разчистиха спирките от млекопитаещи. И както много други катастрофи, да не кажа всичките.
Всъщност някой знае ли за катастрофа, при която всички участници са спазили правилника. Единственото което се сещам като причина е липсващ(понеже е откраднат) знак или дупка на пътя, ама такива дали имат и 1%.

Потребителски аватар
La4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот La4o » Сря 23 мар 2005 22:04

Аз предлагам да караме толерантно, за да може вечер на си пием ракията и да си ................. жените, а не да спим в Пирогов или да ходим пеш, защото колата е в сервиза заради некъв тъпак, който на следващия свтофар пак ше го настигнеш, или ще стигне с 5 мин. преди теб.

Е тия най-ги обича, ръгат се ръгат и накрая се престроят на най-голямата опашка на следващия светофар и духат супата gruebel Screwy

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 24 мар 2005 9:27

На втория ден започна да ми минава :-) До неделя ще съм като новобранец.

П.С. Ама наистина са се навъдили едни келеши.... Зимата държи колата пред блока, щот го е шубе да кара на сняг, ОООООбаче като пекне тва слънце....Като изсъхнат пътищата.... арееееее.... давай да видим колата дали върви като самолет. Тиквеници. Кво да ги правиш.
Снощи в тунела на Люлин, един майстор от мноо бързане да предреди цялата редица, не видя че асфалта свършва, и покара малко върху трамвайните линии дет няма път :-). Хубо че беше един стълб, та да го спре

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Чет 24 мар 2005 9:44

и аз живея в Люлин. Там в тунела разни тарикати доста често се фейкат върху релсите, щото явно не знаят, че свършва асфалта. И обатни завои съм виждал да се правят и колоездачи без светлини и ... абе кофти. Но по-добре карай по-внимателно и не яхай много метлата, че дето се вика да можеш да отреагираш, ако се засечеш някъде по пътя с някой идиот

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Чет 24 мар 2005 10:02

е елате у варна да видите ква е селяниа направо требе да сложи6 роллбарите и да ги ма4ка6 идиотите . карат се едно са на излет бавно бавно а на светофар минават 2 коли максимум направо мани!!!!! a boi de :f_ckyou:

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Чет 24 мар 2005 10:29

Колега scuba, радвам се, че постепенно пак навлизаш в "правия" път :D

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Пет 25 мар 2005 22:59

И обатни завои съм виждал да се правят

Ами последната зверска катастрофа в тунела е била заради обратен завой:(

Потребителски аватар
nuno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНА ОБЯВА ОТ МЕН

Мнениеот nuno » Съб 26 мар 2005 23:24

scuba написа:Най-официално заявявам, че СПИРАМ да карам нормално! Вече никакво пускане, даване на предимство.... Минавам в режим на каране "Ида от село и съм най-големия тапанар на шосето"!!!! Director :drinking: Засичне, псуване и свистене на гуми.

Не става бе хора да се кара нормално. Колкото по-цивилизован искаш да си, толкоз другите мушмули ти се качват на главата. До сега си виках "Дай аз да карам нормално, пък може другите да прихванат от мен"! Няма такова нещо. Стават все по-нагли и нахални. За това и аз започвам по селския начин - с рогата напред. Колата ми е достатъчно голяма и тежка, за да се пазаят от мен. Е**л съм майките!

Пазете се вече от тъмно син Пасат С7503МХ. Засичам, не давам на никой да мине ако не съм на кеф и се пречръщам в камикадзе.
Като не става с добро....
Абе ти си много страшен.Моляте като тръгнеш на някъде с колата да ми звъннеш за да се пребирам да нети преча.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”