Някой да е срещал програма за частите на Волво - с каталожни номера. Малко помощ и съвети ще ни дойдат добре Помощ за ск. кутия на Волво
- inoi
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT 1996
- Контакти:
Помощ за ск. кутия на Волво
Един приятел го е закъсл. Умуваме кое ще е по-добе и по-евтино - ремонт или втора употреба.
Някой да е срещал програма за частите на Волво - с каталожни номера. Малко помощ и съвети ще ни дойдат добре 
Някой да е срещал програма за частите на Волво - с каталожни номера. Малко помощ и съвети ще ни дойдат добре - teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво е Волвото ?
Имам приятел и колега който кара 440 . Той си пада малко маниак . Наскоро взе в електронен вид книгата за Волво която на нашия пазар върви около 80лв. ,а пък и той се оплаква от скоростна кутия .
Та казвай подробности а аз ще говоря с него ( с приятелчето ) да видим с какво може да помага .
Имам приятел и колега който кара 440 . Той си пада малко маниак . Наскоро взе в електронен вид книгата за Волво която на нашия пазар върви около 80лв. ,а пък и той се оплаква от скоростна кутия .
Та казвай подробности а аз ще говоря с него ( с приятелчето ) да видим с какво може да помага .
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”