Моля за съвет относно покупка на GPS навигация.
-
- Автомобил: Golf 4 1.6 SR
- Двигател: 1998
Re: Моля за съвет относно покупка на GPS навигация.
Горната Стойка не я ползвам почти, телефона се сварява.,а на тзинкто е пуснат климатика му духа студено и го охлажда. Навигацията е iGO, последно време ползвам Navigon. Намери някой да ти я сложи.
- toraborat
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: ASZ 2002
AugustinerFan написа:toraborat написа:Колегите дето предлагат смартфон, кажете един модел с качествен GPS модул, да си карам няколко часа и да успява с пуснато 4G, GPS, и навигатор да не харчи батерията по-бързо отколкото се зарежда от запалката, плюс да седи на таблото на слънце и освен че вътре е на 70 градуса да го пече и отвън, заминава му захранването за нула време.
Galaxy S7 примерно. Климатик нямаш ли?
Телефон за 1000+ и да разчитам на климатика че няма да се прецака, шегуваш се нали?
И когато пътуваш по малки пътища с предначертан маршрут ти трябва пуснат от началото до края. Имам гармин и два изпляскали телефона от навигация, гарминчето е на таблото, има независимо от батерията захранване и докато е в запалката няма да спре, пече го цял ден и на пипане не врял. Единствено няма следене на трафика.
П.С. Не съм пробвал на телефон със гармин/sygic и свалена карта, може там да ми е проблемът.
- AugustinerFan
- Автомобил: Mini Cooper SD
- Двигател: 2017
Телефон като телефон, все пак не седи цял ден изпляскан на таблото.Както казах имам две навигации ТомТом и една Гармин с карти от 2012 г. за да актуализирам карта на една от навигациите трябва да платя абонамент който е 50 евро на година.Предпочитам да ползвам телефона който така или иначе е в гаранция и така или иначе след няма и две години ще бъде сменен с по-нов модел.А пък и колко слънце има в Германия
Благодаря ти колега.Днес пробвах Waze - много добра програмка със споделяне на трафика.Върши ми страхотна работа
Edit: Sygic е по-добра!!! Показа ми на две места на които са затворени улиците за ремонт, на същото място Waze не отрази нищо.Толкова с тестовете продължавам с Sygic.

dmt_alpha написа:По въпроса за задръствания, реминти и други тем-подобни, от всичките му опити - най-точната програмата е Waze. Бие повечето платени алтернативи, които съм ползвал, също е по-добре и от Google Maps....
Благодаря ти колега.Днес пробвах Waze - много добра програмка със споделяне на трафика.Върши ми страхотна работа

Edit: Sygic е по-добра!!! Показа ми на две места на които са затворени улиците за ремонт, на същото място Waze не отрази нищо.Толкова с тестовете продължавам с Sygic.
за извън БГ и там където не мога да разчитам на дейта трафик, аз ползвам Гармин с безплатни open street maps. От тук си правиш карта, на който искаш район по света. Гармин втора ръка е много по-евтин и по-стабилен ГПС, от който и да било телефон. А OSM картите са си идеални, така или иначе ги ползват (почти) всички безплатни приложения.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”