Стандартните жданти на Пасат 5,5 -
L- 27mm
М- 14х1,5
ES-17 mm
Объл (сферичен) профил на болта ! - R
Сигурни болтове за джанти
-
- Автомобил: VW Phaeton
- Двигател: BMK 2006
Re: Сигурни болтове за джанти
Здравейте прочетох всичко написано но не схванах как набиваш болта с чук за ексцентриците питам другото което ми дойде на ум ако централният отвор е плътен аз съм с пассат 5х112 но също ме върза един и сега не си вдига телефона беше таписал 5х112 фолксфаген ауди обаче се оказаха 5х114.3 за мазда мисълта ми е ако разпробия отворите с 1.5мм примерно дупката ще се разшири с 3мм нормалният болт ще ги покрие ли поздрави
Ей как пишеш само. Дано някой ти разбере текста .................
Такова изречение за пръв път виждам ...........
Такова изречение за пръв път виждам ...........

- Strosner
- Автомобил: VW - Audi - Skoda
- Двигател: 2001г
Не можеш да разпробиваш, нищо няма да стане, само ще хвърлиш джантите! По-добре ги пусни за продажба или бартер, все някой ще се обади!
Абе и аз разбрах че иска да пробива джантите, но си викам че нещо не съм разбрал в това невероятно конструирано изречение.
Явно колегата е факир и в джанто-фрезоването освен в писането щом е решил да прави такива чудеса.............

Явно колегата е факир и в джанто-фрезоването освен в писането щом е решил да прави такива чудеса.............

-
- Автомобил: VW Phaeton
- Двигател: BMK 2006
На колегата дето ми се присмива за джанто фрезоването ще кажа че имах мазда 626 която беше с джанти от Омега бяха разпробити не централно а малко елипсовидно и ставаха а тук говорим за разлика 3.3мм. сега като се замисля за да легне гайката е усуквала шпилката тогава още незнаех за централен отвор и междуболтово разстояние карал съм екстремно и със 180км/ч. нито са биели нито са се скъсали карах маздата 3 год. общо около 40000км.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”