Passat B5 проблем с 3та степен на чистачките
Passat B5 проблем с 3та степен на чистачките
Значи колеги проблемът ми е следният,като пусна чистачките на последната степен тоест най-бързата, и те спират където са в момента в които щракна лостчето е най-долна позиция.Ако някои се е зблъсквал с този проблем да сподели ще съм му много благодарен!
Последна промяна от icokr на Сря 17 авг 2016 14:43, променено общо 1 път.
Re: Проблем с 3та степен на Чистачките на B5
Колега, интересува ме как се справи с този проблем и в кое е всъщност - реле, лостче или моторче? При мен на а4 б5 се появи същият проблем и не знам от къде да започна с разрешаването му. Смених релето, но ефекта е същият. Ще съм благодарен за подсказване.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Не съм го гледал и ровил на Б5 как е. Но е възможно да е като на Шаран
Там в 1 кутия към ел.двигателя има управление с 3 МОS серия RF транзистори. Единия е за спиране на ел двигателя
Там в 1 кутия към ел.двигателя има управление с 3 МОS серия RF транзистори. Единия е за спиране на ел двигателя
Колега, това означава ли, че проблема ще да е от моторчето и управлението, което е към него. От релето не е, лостчето също е с чисти писти и ме съмнява да е от него, предпазителите са здрави, остава ми да мисля, че е от моторчето и може би електрониките в него. Прав ли съм?