Насочва пушката към него: Иване,може да си ми приятел,ама щом си ме направил"рогоносец" ,ще те застрелям...
Ей,чакай малко бе ,обажда се съпругата -Че ти така както си тръгнал да застрелваш за такова нещо,скоро ще останеш без нито един приятел....

Жена се е развихрила в домакинска работа,мъжът и в хола пие биричка и гледа мач.
Изведнъж жена му се провиква-Иване иди да хвърлиш боклука....
Tи да не си луда ма,контейнера е чак на края на улицата...пък и това не е мъжко задължение.
2-3минути тишина.В следващия момент жената влиза с "мръсна газ" в хола,разпаря си дрехите ,застава чисто гола пред мъжа -Айде сега изпълни си мъжкото задължение....
Споко бе жена ти от майтап не разбираш ли,къде е боклука да го хвърля,ще го хвърля бе- е къде е контейнера на края на улицата,хем ще се разходя малко.....Успокой се бе жена

Чукча си купил голям апартамент в Москва и кани свой приятел на гости.Влиза приятеля и кво да види-коридора боядисан в зелено,хола също,спалните също,подовете и те....Абе какво е това,защо всичко е зелено.?
Липсва ми тундрата ,и затова ....Госта влиза в тоалетнат по нужда-там пак всичко зелено,няма дори тоалетна чиния.Какво е това бе чукча. Тундра -отговаря чукчата.
Ами къде ходиш по нужда?
Как къде,тундра голяма отговаря гордо чукчата....
Кога стария гей разбира че е дошло време да спре секса? Когато седне в/у сурово яйце без да го счупи...