Потвърждавам...на Голф 3 АХУ 90 коня си работи. Действителните стойности, като надуване на турбината (абсолютно и относително)температурата на входящия въздух, температурата на водата, зареждане, % педал на газта (при голф 5 дизел не работи), скорост, обороти и др.си ги показва.
Проблема в по-старите коли е че не чете грешките, за разлика от новите.
БМВ с DDE 4.0 не се вързва изобщо.
OBD bluetooth + android въпрос
Re: OBD bluetooth + android въпрос
Здравейте,
темата е стара, но бих искал да задам въпроса си тук.
Някой знае ли какви са предимствата на елм327 адапторите версия 2,1 пред 1,5?
Четох из нета и единственото, което разбрах е, че тези версия 1,5 са по универсални. 2.1 не хващал колите, които примерно 1,5 покривал; също така някой команди не отговаряли ... Но все трябва да има и някакво предимство като нова версия.
Другото което ми е интересно, но ми е по-малката болка, е каква е разликата между мини адаптерите (сините) и малко по-големите оранжеви блутуут адаптери? Дали е само дизайна?
Ако някой е запознат нека сподели.
темата е стара, но бих искал да задам въпроса си тук.
Някой знае ли какви са предимствата на елм327 адапторите версия 2,1 пред 1,5?
Четох из нета и единственото, което разбрах е, че тези версия 1,5 са по универсални. 2.1 не хващал колите, които примерно 1,5 покривал; също така някой команди не отговаряли ... Но все трябва да има и някакво предимство като нова версия.
Другото което ми е интересно, но ми е по-малката болка, е каква е разликата между мини адаптерите (сините) и малко по-големите оранжеви блутуут адаптери? Дали е само дизайна?
Ако някой е запознат нека сподели.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”