Голф 4 за учебен автомобил.
-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1Y 1994
Re: Голф 4 за учебен автомобил.
Аз съм за 1.9 TDI 90 коня,иначе да и 4-та стана на години,но в моя град си карат и учебни 2-ки със 1.6D 

- Pavlikenski_92
- Автомобил: Audi A3
- Двигател: ABS 1993
Абе напоследък БМВ-та Е46-ци,Мерцедеси Ц класи за учебни навлязоха.
Няма запазени 1.9 90 коня без променлива геометрия,които да хванат окото,колеги.Главно са с променлива,но търсенето продължава.
Няма запазени 1.9 90 коня без променлива геометрия,които да хванат окото,колеги.Главно са с променлива,но търсенето продължава.
- nikolay_ss
- Автомобил: Touareg 7P6
- Двигател:
Аз имам позната инструкторка която преди време У-автомобила й беше голф 4 1.9тди 131кс. Вярно разхода е една идея над този на 90кс, но не е чак толкова фрапантна разликата. Та така де, тя го смени, защото каза че прекалено много горял и долу горе излизала на 0-лата като сложи всички разходи и сумата която, и остава като чиста печалба... Не знам дали си го мислил и това точно каква печалба ще имаш с TDI... Отделно, че от време на време ще излизат ремонти, а както знаеш за TDI.. не са скъпи, но не са и евтини като на някои други.. Просто ти казвам моята гледна точка, в никакъв случай не искам да те отказвам от това което си си наумил, но гледаме да спестим изненадите до минимум.. :)
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Направи си добре бизнес плана. Една от успешните и много търсени автошколи в София търкаля 2бр Astra F. На едната аз си карах курсовете преди 12г и дори тогава беше навъртяла доста стаж като учебна. 1,6i на газ - така излизат сметките, освен ако не разчиташ че ще си част от разни корупционни схеми. 

- Pavlikenski_92
Не,никакви схеми не искам колеги.Добре на газ със сигурност ще е по евтино,съгласих се.Астрата ще я погледна,но Голфа мисля,че е по-добрия вариант между двете.
- lent
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е Г4 за учебен автомобил най-добре 1998 - 1999 1.6 8 клапана АКЛ със скоростна кутия DUU.Да се научат курсистите на такава,после всяка друга ще им се струва много лесна.
- Pavlikenski_92
Колеги утре съм на оглед на ето този голф http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=fibtkm
Изглежда добре,но е ALH.Въпреки това ще го погледна.Ако има читав AGR,който да ми хареса ще взема него,ако ли не,се очертава този голф от обявата.
До сега толкова добре изглеждащ голф като от тази обява не успях да намеря.Надявам се по Дупница да има нещо добро.
Изглежда добре,но е ALH.Въпреки това ще го погледна.Ако има читав AGR,който да ми хареса ще взема него,ако ли не,се очертава този голф от обявата.
До сега толкова добре изглеждащ голф като от тази обява не успях да намеря.Надявам се по Дупница да има нещо добро.
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Колега,5400 си е направо доста за този автомобил.Нещата,които ми направиха впечатление е че не е с климатроник и няма алуминиеви джанти.На визия го докарва,но за тези пари на които ще ти стъпи след обслужване и регистрация,мисля че може да се огледаш за нещо друго.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Ами те като цяло Г4 по автокъщите почват над 4К и са все трудни за гледане... ако е читав екземпляр и ти спести разни големи разходи, защо да не си го купиш за 5000лв? Разликата се избива отмах!
- Pavlikenski_92
hooligan_sk написа:Ами те като цяло Г4 по автокъщите почват над 4К и са все трудни за гледане... ако е читав екземпляр и ти спести разни големи разходи, защо да не си го купиш за 5000лв? Разликата се избива отмах!
Абсолютно на същото мнение съм и аз.Лошо става ако дадеш 5000 и после излезе нещо сериозно,което е нямало как да разбереш преди покупката,но всичко е късмет.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Определено изглежда дооста добре на снимките.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Щом ще е учебна,защо не погледнеш нещо такова http://www.cars.bg/c1793081
Пак има немска "жилка",ама е по-евтино и не е толкова уморена.Пък и за тия пари с тия екстри си струва,особенно ако наистина е обслужена. Пък и е доста по-млада от Г4.
Пак има немска "жилка",ама е по-евтино и не е толкова уморена.Пък и за тия пари с тия екстри си струва,особенно ако наистина е обслужена. Пък и е доста по-млада от Г4.
- Pavlikenski_92
След продължително търсене и оглеждане стигнах до извода,че хубава запазена 4-ка 1.9 90 коня няма.По Дупница,Драгичево и околията е пълна скръб.Насочих се към Ауди А3 1.9 105 коня: http://www.cars.bg/c1562971
Малко по нов автомобил,с добър двигател и хубава визия.Тривратите модели са доста по ефтини и ми се вписват в бюджета.Помпа дюза е,но е доста хвален двигател.
Малко по нов автомобил,с добър двигател и хубава визия.Тривратите модели са доста по ефтини и ми се вписват в бюджета.Помпа дюза е,но е доста хвален двигател.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”