Здравейте колеги,
от както съм купил колата не ми се е налагало да ползвам халогени, и онзи ден реших да видя как светят и се оказа че не светят след като дръпнах лостчето два пъти нито отпред нито отзад светна нещо а и лампа на таблото не светна. Разглобих подкалниците и им подадох ток директно - светят. След това прегледах предпазителите и те са здрави. разгледах и ключа но не съм много на ясно и не го разглобих видях че двете крайни са за халогените едното за отзад а другият за отпред, но не зная като се включат там + или - трябва да се прехвърли и не съм пипал нищо да не изгоря нещо. Излезе в Аутодатата 31 предпазител да е за халогените (4-ия от дясно на ляво от хоризонталните предпазители под вертикалните), проверих го и той е здрав. Търсих в нета някъде схема за релета, но не открих. Случайно някой да знае къде трябва да се намира релето на халогените и кое е то? Или да даде акул какво да направя.
Благодаря предварително.
Sharan 2003 Г. AUY - не работят халогените
Re: Sharan 2003 Г. AUY - не работят халогените
А случайно някой да знае от къде да си намеря схема на релетата. Търсих в аутодата, но не открих нито едно реле са осветление.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Sharan 2003 Г. AUY - не работят халогените
потърси пак по-добре. Fascia 2..
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”