По -скоро е полирана.Двигателя е много измит,което крие потенциални течове.Километража е яко връщан.Някой си е поиграл да прикрие реалните километри ,като е махнал дори стикерите от обслужването(личи си на едната от снимките на измития ДВГ).Кожата на скоростния лост определено е сменяна.Единствения +.доколкото виждам че е внос от Германия.
Разходите за тоя "перфектен" вид ,за да се иска тая цена ми подсказват че тая кола е буквално "реанимирана". Бягай оттам.

Sharan, Alhambra, Galaxy 1.9 TDI - избор
- IceHeart
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.8 AGN
Re: Sharan,Alhambra,Galaxy 1.9 tdi- избор
Само като и видя подбития праг от към шофьорската страна, ми е ясно всичко! Гнилоча я е налазил. В двигателния отсег има доста ръждясали болчета, винчета, което допълнително ти дава жокер, че дойде ли ред за ремонт, ще играе горелката.
Кола от Германия ако намериш без ръжда си струва, иначе ще кърпиш като луд!
За мен е маскирана здраво тая кола. По праговете си личи!
Кола от Германия ако намериш без ръжда си струва, иначе ще кърпиш като луд!
За мен е маскирана здраво тая кола. По праговете си личи!
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Първо да благодаря на slaveiko67 за огледа на едно галакси в монтана, което не купих само заради това, че продавачът си мислеше, че продава уникална кола. Обиколих Враца,Монтана, Видин и Лом и вече съм сигурен че няма такава читава кола. Както се изрази един колега по-нагоре всичко е „чиреп”. Всичко е за претопяване, а не за каране.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ако не бързаш с покупката може и да намериш нещо читаво на сравнително нормална цена. В случай, че си навил на пръста до еди_си_колко_дни да се качиш на такава кола със сигурност ще си хакнеш колчето отзад 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
stefarata написа:Първо да благодаря на slaveiko67 Както се изрази един колега по-нагоре всичко е „чиреп”. Всичко е за претопяване, а не за каране.
За толкова пара, толкова кола

За иляда евро какво да купиш колега, нещо дето пали ...
- stefarata
Re: Sharan, Alhambra, Galaxy 1.9 TDI - избор
Бих извадил и 2000 евро, ама не и за такива.
- goppa
- VW експерт
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: CFFB
Сигурно дойчовците предпочитат да ги паркират на шрота вместо да се излагат за 600 евро.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Тази е по-нова обява, може и да си я гледал: http://www.cars.bg/c1824763
- stefarata
Да,снощи я видях. Ама вече пътувам към свищов че изпадна един сценик, който ми хвана окото. А иначе съм сигурен че нямаше да ми хареса. Просто в Монтана Враца и околността вносът е 99% Австрия. Видях с очите си какво е кола „нов внос”- беше кочина и от платформата директно отиде в бояджийницата. Освен това джамбазите са наясно че такива коли са много търсени и правят невъзможното за да ги докарат до прикичен външен вид. Гледат да направят това и за малко пари, при което си личи поне 4-тия слой боя. Всички знаете колко дебело е желязото на задния мост на тези коли-еми аз не видях кола на която да не е изгнил в дълбочина. Последният „перфектен” шаран който гледах и струваше 4000 лева беше без резервна гума ,защото се беше откъснала със все планката и беше изгубена някъде по пътя.
- dalgia-73
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: BKC
Като ги видя тия шарани със смачканите прагове,все едно гледам голф 3.Колега бягай далече от такива коли.Който е правил такава кола знае за какво иде реч.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Със Сценик ще имаш далеч по-голям успех в намирането на добра бройка!
-
- Автомобил:
- Двигател:
А бе това за смачканите прагове ми се струва малко... Това е тежка кола , ако е била карана със изпуснал амортисьор и е минавала бордюри или дупки се получава същото. Моя туран не е нагнил но докато му сменя амортисьорите отпред за месец му причиних такъв външен вид 

- goppa
- VW експерт
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: CFFB
Праговете на Шараните ги мачкат неграмотните гумаджий. Смачканите ръбове не са признак за корозия!
- Бай Иван
- Автомобил: Skoda Fabia I Seat Alhambra
- Двигател: ASY AWC
Или от такива кат мен дет ходят на риба.
Към автора на темата, бях в подобна ситуация като теб мината година, обиколих буквално България и не можах да намеря читава бройка но търсих следващия модел. Като съвет мога да ти дам да гледаш само регистрирани коли, поне ще имат някакво обслужване и дребните повърхностни ръжди да не плащат.
Към автора на темата, бях в подобна ситуация като теб мината година, обиколих буквално България и не можах да намеря читава бройка но търсих следващия модел. Като съвет мога да ти дам да гледаш само регистрирани коли, поне ще имат някакво обслужване и дребните повърхностни ръжди да не плащат.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”