пистолет за пяна-ръчна автомивка???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
пистолет за пяна-ръчна автомивка???
Случайно попаднах на това https://www.aliexpress.com/item/Newest- ... 269110f190 Някой срещал ли е на родния пазар такова?
Re: пистолет за пяна-ръчна автомивка???
Китайски шитни, я работи - я не...Купи си водоструйка например на Керхер с прилежащия и аксесоар за активна пяна. Мога да ти снимам моята кола как изглежда като я напръскам - като от реклама.
Даваш ли си сметка, че работата на такъв уред зависи от налягането, и какво е то във водопровода сравнено с високото налягане и на най калпавата водоструйка?
Даваш ли си сметка, че работата на такъв уред зависи от налягането, и какво е то във водопровода сравнено с високото налягане и на най калпавата водоструйка?
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
Тук става дума за бюджетно решение.Налягането при мен е предоволно високо.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
И аз не съм сигурен, че това би работило с 4-5 атм от водопроводното налягане, но защо пък не. Иначе при комшиите ми има 10+ атм налягане, ама маркуча да пистолета не устисква пък на толкова налягане
Съмнително ми е как ще работи това..Като го гледам има повече настройки от водоструйка дори. Като искаш бюджетно решение - карай си с кофата и четката или гъбата и не се занимавай със съмнителни неща. Казвам ти го приятелски, защото малко или много съм минал по този път. След което преди 11г. събрах сумата от 150 лв. и си купих Бош акватак 10, която взе че изкара цели 10г. преди да се счупи.
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Не искам да нагрубя продукта, но нещо, на което на рекламата му подчертават че имало "заключващ пръстен" и "Изход" някак си ми звучи несериозно.
П.С.: Като се замисля имам същият накрайник за градинския ми маркуч, без контейнера за пяната разбира се, та си мисля, че този пистолет е просто да си изплакнеш колата с някакъв активен почистващ продукт.
П.С.: Като се замисля имам същият накрайник за градинския ми маркуч, без контейнера за пяната разбира се, та си мисля, че този пистолет е просто да си изплакнеш колата с някакъв активен почистващ продукт.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”