От подгревните свещи може да пали по трудно при температури под 0та. И само тогава те работят и след запалването още.
Сега не играят никаква роля на положителните градуси.
Но и да грееха нямат отношение към ускорението.
Не се изразих много правилно, дори не знам как да го обесня, нещо като прекъсване в горенето, нещо от сорта. Имаше го и реното ни и пасата ни след известно време каране и зимата се появи и при тях. Е как да не сработват сега като е доста хладно сутрин, дори на таблото святка, че подгрява. Не знам от какво е, затова се чудих дали има начин да проверя свещите без да отвивам капака на клапаните. Иначе минат ли 2-3 мин и хвърчи като самолет. Само сутрин го прави на 1-во палене като е студена.

astragt написа:Здравейте,
Имам проблем с нулирането на сервизния интервал на VW Crafter, 2008г., 2,5тди - 136к.с.
Кабелът ми е от склад66, пробвам с версия 15.7 и 16.4 и с двете не ми дава достъп през SRI. Дава ми нещо от сорта "Module not responding".
Пробвах и на пасата от любопитство да видя какво ще стане. Там пък ми дава "No SRI information fot this module. Label File: 3cb-xxx-xx.clb Please make sure you are using latest data version, that the instrument cluster is SRI capable, and if so send Ross-Tech an adaptation map."'
Кабелът ли не е читав или има други тънкости, с които аз не съм запознат?
Мерси!!!
banevskiq написа:Здравейте колеги ,защо с vag com12.12.0 не може да се гледа налягането на турбото на голф 4 1.8т АГУ( това го научих от човека който ги разпространява в форума и то след като си закупих ) ....
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта