Синия.. Passat B3 1.8 RP Hella Lippstadt, 16"BBS RS GT
- Megasquirt
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Синия.. Passat B3 1.8 RP Hella Lippstadt, 15"Estoril
Много вкус, много нещо. Нали всеки има право да си пусне тема с колата. Пуснете си и вие за вашите, защо ползвате чужди?
П.П де да имаше как спамерското ми мнение да изчезне, заедно с на всички други спамери.
П.П де да имаше как спамерското ми мнение да изчезне, заедно с на всички други спамери.
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Както и да е, не държа да се трият коментарите и т.н. нека модератор прецени. Колата се прави по мой вкус разбира се с максимално оригинален вид. До тук не виждам нищо "неоригинално" и "тюнинговано"освен лед осветлението под седалките. На джантите си пише vw на фаровете си пише vw на стоповете си пише vw.. няма изпълнения, като тъмни джамове на 100%, бед лук (който в интерес на истината исках да правя, но се осъзнах навреме) ниските "резани" пружини, изпуснали амортисьори (за да е ниска) и т.н. Та за колегите на, които им е странно, че от 16 годишен съм го подхванал кокала .. Съгласен съм и аз трудно ще повярвам, след време, че 16 годишно дете ще работи на автомивка и ще налива в на баща си колата. В интерес на истината, го правя вече 3та година с желание и мерак и уви нещата се получават. Колегата slaveiko67 имам честта да го познавам и мога да заявя, че той знае как стоят нещата на 100%, че като купувам части от него, ги взимам нa "вересия" щото не съм изкарал надницата за днес от мивката. Простотии колко щеш, ама сега като се върна в септември 2013.. и октомври 2016, нещата ми харесват на къде бият. Та за колонките. Обема им е затворен в кората, изолацията на вратата не е нарушавана и се получава приятно surround-че, да не кажа перфектно като за кола с жигулова изолация, хаха. Достатъчно меляне на думи, накратко .. темата е нещо като дневник и степен на развитие на семейния автомобил, а скоро и личен. Не съм задължавал никой да ми вярва и т.н. надявам се да помагам с някой неща от темата. Всеки има право да изкаже мнение по колата, именно за това съм пуснал тема, иначе тема да не е имало. :) Ето и една снимка да не мажем темата само със съчинения разсъждения.

- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Важното е че правиш нещо полезно за и със себе си.Малко или много това развива сетивата и придобиваш умения и способности,
които може да са ти полезни за напред.
Не се притеснявай ,правиш далеч по-смислени неща отколкото мнотото твои връстници,които
безцелно се шматкат,пият до откат и друсат.
Имаш подкрепата ми.
които може да са ти полезни за напред.
Не се притеснявай ,правиш далеч по-смислени неща отколкото мнотото твои връстници,които
безцелно се шматкат,пият до откат и друсат.
Имаш подкрепата ми.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Както казах, убиец са фаровете и Слави правилно е отбелязал, че това е единственото хубаво нещо правено за Б3. За съжаление нямат ново производство на такива фарове, а това което се намира от време на време е в трагично състояние и трябва да се работи доста с лепилото за да заприлича 

-
- Автомобил: MK2
- Двигател: RP
По повод жигуловата изолация..С оригиналните найлони на задните врати ли си или си слагал нещо?
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Explode12 написа:...оригиналните найлони...
Изолацията се оправя, като залепиш подложка за ламинат с подходяща дебелина вместо оригиналният найлон.

- К.Одаджийски
- VW експерт
Оригиналните найлони са там, за да не влиза вода в купето, понеже дренажа на водата попаднала на стъклото е през вратата. С подложка от ламинат това няма как да стане, тя пропуска вода
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:С подложка от ламинат това няма как да стане, тя пропуска вода
Пропуска ли вода полиетиленовата подложка? Където съм свалял кора по кола, найлон отдавна не е бил останал. А кората не се е вкашила и не е промокнала.

- К.Одаджийски
- VW експерт
Ох, като се затиснат отворите на дъното на вратата, пълни се догоре и почва да прелива. Тук из форума има писано бая за наводнени коли без найлон под корите, особено на задните врати
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:Ох, като се затиснат отворите на дъното на вратата, пълни се догоре и почва да прелива.
Ако се стигне до там да стане аквариум във вратата, то отдавна ще е наводнило и окъсило машинките на ценралното, на ел.стъклата и ще се е стекло в купето през гофрата за кабелите. Или ще прелее отгоре. Няма спасение и никой найлон няма да те спаси от наводнение - все от някъде ще прелее.

Аз подложката я слагам по-скоро за топлоизолация и за шумоизолация, отколкото за изолация от вода.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Последно спамя в темата. И машинката за централното и бравата и гофрата с кабелите и моторчето на ел стъклото са по високо от ламарината която ще прелее
- logrus
- Двигател: 06.1989
Нищо де - като прелее, чакаш да се напълни до стъклата и пускаш вътре декоративните шарани
А иначе - виждал съм да лепят паропропускливо фолио (ползва се за покриване на изолационна вата) вместо оригиналните найлони.

А иначе - виждал съм да лепят паропропускливо фолио (ползва се за покриване на изолационна вата) вместо оригиналните найлони.
- Johnsword
С 5см. дунапрен + найлона който не е разлепван никога и е в перфектно здраве.
- Johnsword
А здравейте.
Днес имах възможността да се сдобия с релета и осрам найтбрейкър да прогледне пасатора.

Отне ми 5 часа да ги навържа историите и ефекта беше на лице. 0.8V докарахме в + което никак не е малко.

Къси.

Дълги.

Единственото странно е,че при включване на габарит, се палят фаровете. Мислех си,че съм взел сигнал от грешния кабел, но уви не беше така.. и сигурно е от постоянния + може да го изведа на бутон.

Отне ми 5 часа да ги навържа историите и ефекта беше на лице. 0.8V докарахме в + което никак не е малко.

Къси.

Дълги.

Единственото странно е,че при включване на габарит, се палят фаровете. Мислех си,че съм взел сигнал от грешния кабел, но уви не беше така.. и сигурно е от постоянния + може да го изведа на бутон.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Не си взел под внимание една особеност. За да не се палят фаровете на габарит, трябва да отвориш ключа за фаровете и да му смениш лампите с диоди или изобщо може и без лампи.
Василии първи мисля го описва преди време. Задържа релето тока през жичката на лампата или нещо такова. Всъщност то това е да не искат да угаснат фаровете
В общи линии, разкарай лампите от ключа за фаровете и май ще се оправи проблема
Василии първи мисля го описва преди време. Задържа релето тока през жичката на лампата или нещо такова. Всъщност то това е да не искат да угаснат фаровете

В общи линии, разкарай лампите от ключа за фаровете и май ще се оправи проблема