Слагане на задни колони на Голф 5
- pavkomk2
- Автомобил: Jetta mk2
- Двигател: 112 PB -- 139 KR
Re: Слагане на задни колони на Голф 5
Колеги някакво развитие по темата със окабеляването :)
Аз моята я закарах в авител и даже им бях разпечатал упътването за окабеляването на английски и немски. Адски съм недоволен от работата. Правили са каквото си знаят, все едно, че германците не са инженери и не разбират. Пуснали са ми кабели от радиото директно до задните тонколони и даже са ми счупили единия куплунг към задната врата. Ами ако се наложи да се сваля вратата какво правим? Режем кабела и после надим. Баси и аматьорите, а уж сертификати и т.н. надявам се поне щипките да са здрави. Бях решил, че ако го направя сам (имам всички неободими инструменти) може да счупя нещо и си мислех, че за тая цена не си заслужава. Сега съжалявам, че изобщо закарах колата. Отсега нататък тези неща вкъщи...
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
И сега кво стана в крайна сметка с темата. Никой нищо не описва!
Дайте снимки и отзиви. Кви тонколони и оъ къде. Кви кабели и как са прекарани...
Дайте снимки и отзиви. Кви тонколони и оъ къде. Кви кабели и как са прекарани...
- Angel_
- Автомобил: Golf mk5
- Двигател: 1.6i BSE
Ако някой колега е правил процедурата да сподели и аз имам интерес. Друг е вариантът да препоръчате човек в Пловдив, който ще свърши работата на ниво и за приемлива сума.
-
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: 1900 TDI BLS
Golf 5 музика
Здравейте, имам Golf5 от вече близо година. Музиката обаче не ми допада. Разглобявал съм си вратите и видях, че имам само по една колона в предните врати и една пищялка също там. Сменил съм си оригиналното радио с RCD510 от Golf6. Искам обаче да си прекарам и колони поне на задните врати. Някой правил ли е тази процедура.
Знаете ли къде в София могат да ми монтират колони?
Виждали ли сте някъде в България да правят подобни и ако да къде?
http://i181.photobucket.com/albums/x99/nikbrewer/MKV%20GTI/gtisystem115.jpg
Трябва ми надежден човек, с когото да говоря относно такъв проект за озвучаване.
Знаете ли къде в София могат да ми монтират колони?
Виждали ли сте някъде в България да правят подобни и ако да къде?
http://i181.photobucket.com/albums/x99/nikbrewer/MKV%20GTI/gtisystem115.jpg
Трябва ми надежден човек, с когото да говоря относно такъв проект за озвучаване.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”