Polo 6N 1.4 AEX 1997 г - добавяне на климатик?
Polo 6N 1.4 AEX 1997 г - добавяне на климатик?
Поло класик аех 1,4 1997 г. Преди три месеца си купих тази кола.Трябваше да сменя само клемореда и тампоните на предните носачи.Колата работи засега отлично, на дълъг път до Варна, околностите и обратно засякох една идея под пет литра. Не съм сгрешил, не искам да споря. Въпросът е за климатик. Тя няма климатик.Та питам,тези коли произвеждат ли се с климатик.Чета по форума, че други Полота със същият двигател имат.Питам може ли да се вземи климатик от друго поло с такъв двигател и да се сложи на моята кола.Гледах в търсачката там имаше само един колега с поло 1,9 дизел. Имал съм същата там не можеш да бръкнеш, при тази свободно място бол. Може ли да обясните с прости думи като на дилетант/имам техническо средно образование/ от какви части се състои този климатик за кола. Какво и къде се слага и свързва в таблото. Засега толкова.
Re: Polo 6N 1.4 AEX 1997 г - добавяне на климатик?
Купи си такова с климатик, ще ти излезе по тънко, ориентир поне 500 лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Подкрепам Соми. Аз слагах на 1,9 дизел климатик, ако няма някой друг, имах всичко на готово без пари и трябваше само да се монтира. Ще ти обясня ако искаш, но не се занимавай, освен ако нямаш хоби. Няколко колеги ме питаха на лични за бензинови и дизелови Полота за слагане на клима, но като си купиш всичко макар и втора употреба(работещо), труд и време....купи си с клима.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Освен това, като купиш една купчина части няма как да си сигурен дали като ги монтираш на колата ще имаш работещ климатик. Аз моя си го свалих работещ и пробван от мен лично, но това не ми попречи да налея още доста пари в него.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”