Passat B5 и B5.5 - подобрения и обща информация за модела
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Re: Passat B5 и B5.5-тунинг,подобрения,ремонти
И аз като натисна Екон след рециркулация - клапата се отваря и почва да вкарва от външния въздух.. Странно.
Нищо странно, даже напротив- желязна логика на контролера ! Обясних защо.
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Много ти благодаря! Чак сега ти видях дългия пост, изпуснал съм го преди малко..
- Vasko Veselinov
- Автомобил: VW Passat B7 - 2011 год
- Двигател:
Здравейте,
искам да си купя 4 капачки за джанти Road America. По магазините се продават някакви подобни, но са с по-малък диаметър и без метална скоба отзад. Можете ли да ми кажете какви точно трябва да търся за да паснат. По-точно какво да търся в сайтовете за онлайн търговия.
искам да си купя 4 капачки за джанти Road America. По магазините се продават някакви подобни, но са с по-малък диаметър и без метална скоба отзад. Можете ли да ми кажете какви точно трябва да търся за да паснат. По-точно какво да търся в сайтовете за онлайн търговия.
С метални скоби трудно ще намериш. Майче имаше само като оригинални, но струват 20 лева парчето. Аз реших че не ми се дават 80 лева за тия точки с логото на ФВ.
Та намерих в ОЛХ мисля един Търговец продаващ нови капачки но без скоба. Диаметъра на борда беше малко по голям. Изпилих ги на шмиргела и влезнаха точно. Вече незнам коя година Гумаджията ги вади и слага и не са мръднали. Можеби предните леко са поизбледнели от загвяването на спирачките само. Стоят като оригиналните.
Мисля че дадох по 3-4 лева на бройка.
Та намерих в ОЛХ мисля един Търговец продаващ нови капачки но без скоба. Диаметъра на борда беше малко по голям. Изпилих ги на шмиргела и влезнаха точно. Вече незнам коя година Гумаджията ги вади и слага и не са мръднали. Можеби предните леко са поизбледнели от загвяването на спирачките само. Стоят като оригиналните.
Мисля че дадох по 3-4 лева на бройка.
- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
Колеги от зад седалката как се отделя от купето,искам да наглася пластмасите на прага че майсторите ги мързи и слагат както дойде.
Майче е на клин пантата която я свързва и се избивал. Погледни добре и ако не може да се отвие значи е на клин.
Аз съм гледал това и не видях да има винтове. Та може и да е с избиване на свързващият клин.
Аз съм гледал това и не видях да има винтове. Та може и да е с избиване на свързващият клин.
- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
Отпред има две пластмасови кутии точно на мокета мислех че от тях се освобождава но не става от там.
седан и комби е различно, единия говори за седан другия за комби като Ви слушам. На седан се дърпа нагоре педния край, после задния се бута назад все едно да влезе под облегалката и се откача. На комби се избива нит-а на пантата и се махат, там едната част е заварена за под-а
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Косис една малка забележка , не, че аз съм много грамотен , но майче не се пише слято, освен ако е галено обръщение към майка. Нищо лично, просто забелязвам , че доста често се употребява от теб и го пишеш винаги така
Всичко е твърде лично, както се казва и филмът !
Майче значещо в случая можеби, не съм го срещал изписвано с отделено Че.
А и това майче е жаргон на можеби.
Така че майче продължавам така да го изписвам защото отделено не ми звучи изобщо вярно !
Къде пък се сети за тая дума.
Майче значещо в случая можеби, не съм го срещал изписвано с отделено Че.
А и това майче е жаргон на можеби.
Така че майче продължавам така да го изписвам защото отделено не ми звучи изобщо вярно !
Къде пък се сети за тая дума.
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Може би също се пише разделено 

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Запетаята го прави.
Това май,че е напълно вярно.