Golf MK2 1.8 KR - Проблем с бензинова помпа
Golf MK2 1.8 KR - Проблем с бензинова помпа
Здравейте. Имам Голф 2, 1,8 139 конски сили 89-година. Установиха че имам теч на горивото до дясната задна гума. Оказа се, че там имам бензинова помпа която стой в корпус/кошница и тази кошница или корпус ми е спукан. Помпата си работи но тази кошница не е и от нея има теч. В сервиза ми казаха че такива вече не се произвеждат. Втора употреба също е много трудно да се намери. Самата аз вече търся из интернет вече около седмица и не мога да намеря. Посъветвайте ме как бих могла да разреша проблема. Подлежи ли на ремонт или рециклиране тази кошница? Какво да правя? Отчаяна съм, но не искам да продавам колата.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Re: Проблем с бензинова помпа Г2 1,8 КР
Здравей и добре дошла. Долу в дясно, ако не се лъжа, освен помпа имаше и филтър, а съм сигурен, че има и маркучи. Може нещо друго да е проблема, а не помпата. И моля те, не карай колата, докато тече бензин
Има изявени клубни майстори, могат да ти погледнат колата и няма да те излъжат, може проблема да се реши за стотинки.
п.п. Ако решиш да продаваш колата, моля те пиши ми

Има изявени клубни майстори, могат да ти погледнат колата и няма да те излъжат, може проблема да се реши за стотинки.
п.п. Ако решиш да продаваш колата, моля те пиши ми

Благодаря.Не искам да я продавам поне за сега. Относно маркучите, сменени са вече. Да има и филтър горивен. Помпата работи просто корпуса на кошницата сълзи. Не я карам.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
viewtopic.php?f=57&t=423371
Ето обявата на колега от форума, има доста неща за Голф 2 и може би може да помогне. И си потърсете и второ мнение....ей така, за всеки случай.
Ето обявата на колега от форума, има доста неща за Голф 2 и може би може да помогне. И си потърсете и второ мнение....ей така, за всеки случай.
Все още търся тази кошница с помпата. Днеседно момче ми каза че голф 3 8 винтила 2е мотор 115коня имал същата помпа с кошницата. Какво ще кажете така ли е?
- voodoo1101
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0-2E
Voodoo1101
Не,той е само с една в резервоара...
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf MK2 1.8 KR - Проблем с бензинова помпа
Тия помпи са поне 2 ако не и 3 размера,трябва да се свали и да се търси по старата,другия вариант я да се вземе помпа с кошница!Всички механични инжекциони са с такива помпи,Голф 2 ,Джета 2,Пасат 2 и други сигурно има!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”